Nancy Lee

Acteur

Nancy Lee is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Odd Birds

1985 | Drama, Romantiek

Verenigde Staten 1985. Drama van Jeanne Collachia. Met o.a. Michael Moriarty, Donna Lai Ming Lew, Nancy Lee, Bruce Gray en Karen Maruyama.

De onhandige regie en onevenwichtig spel laten dit gevoelige drama stranden. De film gaat over Lew, een dromerige tiener met een beugel die droomt van een loopbaan als actrice en haar vriendschap met de mededogende maar gedesillusioneerde broeder- leraar Moriarty. Uit de film spreekt echter gevoel voor de manier waarop tienermeisjes in 1965 - waarin het verhaal speelt - acteerden en voor de ellende die je als verlegen meisje van 15 jaar doormaakt.

Weapons of Death

1980 | Actiefilm

Verenigde Staten 1980. Actiefilm van Paul Kyriazi. Met o.a. Eric Lee, Bob Ramos, Ralph Catellanos, Louis W. Bailey en Gerald Okamura.

Een kung fu-held treedt op tegen een gevreesde bende kidnappers. De film, die geheel op locatie in en rond San Francisco is gefilmd, is één groot achtervolgingsavontuur met weinig aantrekkelijke martial arts en een reeks van karikaturale personages. Niets voor de ware kung fu-liefhebber.

Ten Seconds to Hell

1959 | Oorlogsfilm, Drama

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1959. Oorlogsfilm van Robert Aldrich. Met o.a. Jeff Chandler, Jack Palance, Martine Carol, Robert Cornthwaite en Dave Willock.

Duitse soldaten Chandler en Palance worden met nog vier andere kameraden na afloop van WO II uit Engelse krijgsgevangenschap ontslagen. Aangekomen in Berlijn worden ze ingezet bij de mijnopruimingsdienst. Ze spreken af dat ze de helft van hun loon in een pot stoppen die de laatstlevende mag hebben. Ze komen een voor een om totdat Chandler en Palance overblijven; de eerste besluit voor de laatste een dodelijke val te zetten. De twee hoofdrollen spelen goed en Carol geeft de film een vleugje vrouwelijk schoon. Scenario van de regisseur en Teddi Sherman. Camerawerk van Ernest Laszlo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nancy Lee op televisie komt.

Reageer