Toby Phillips

Regisseur, Scenarist

Toby Phillips is regisseur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Stripper Wives

1999 | Erotiek

Verenigde Staten 1999. Erotiek van Paul Thomas en Toby Phillips. Met o.a. Nick Annunziata, Peter Janosi, Laura Palmer, Kim Yates en Janine Stillo.

Een aantal huisvrouwen schrijven zich om verschillende redenen in voor een spoedcursus strippen en laten hun intiemste fantasieën uitkomen

The Pamela Principle

1993 | Erotiek, Komedie, Drama, Thriller

Verenigde Staten 1993. Erotiek van Toby Phillips. Met o.a. J.K. Dumont, Veronica Cash en Shelby Lane.

Modeontwerper Carl Breeding (Dumont) wil na vele jaren huwelijk weleens een jonge blom proberen. In zijn vak is dat niet zo moeilijk want er lopen heel wat aardige meiden rond. Hij weet de titeldame voor zich in te palmen, maar zijn vrouw komt erachter dat hij vreemd is gegaan en bonjourt hem de deur uit. Hij trekt in bij zijn nieuwe verovering, maar haar tempo is zo hoog en haar leventje zo druk dat hij het algauw niet meer bijbeent. Hij wordt nostalgisch en denkt 'Oost, West, thuis best' en probeert zijn ega weer te heroveren. Goedkope seksklucht, dito spelprestaties. Al was regisseur Phillips cameraman van IN BED WITH MADONNA: TRUTH OR DARE, een behoorlijke film maken doe je niet in één keer. Dan Smith keek door de lens van de camera. Ook bekend als DEADLY SINS.

Pamela Principle II

1992 | Erotiek

Verenigde Staten 1992. Erotiek van Toby Phillips. Met o.a. J.K. Dumont, Veronica Cash en Troy Donahue.

Een echtpaar dat nog niet eens zo lang is getrouwd, vindt dat hun huwelijk een sleur is geworden. Ze gaan daarom allebei veelvuldig vreemd. Het is zo uitputtend dat ze besluiten het samen weer te proberen en de vergaarde kennis toe te passen op elkander. Pamela is het mooie fotomodel, waarmee de echtgenoot flink uit de broek gaat. Standaard seksfilm van nul en generlei waarde. Vandaar de waardering.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Toby Phillips op televisie komt.

Reageer