Juanito Navarro is acteur.
Er zijn 20 films gevonden.

Los Obsexos

1989 | Komedie

Spanje 1989. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Antonio Ozores, Juanito Navarro, Arévalo en Simón Cabido.

Twee mannen van middelbare leeftijd vinden werk bij een reisbureau en hopen op deze wijze amoureuze avonturen in toeristische plaatsen te kunnen beleven. Lomp en laag knoeiwerk, typerend voor deze actieve, maar zwakke cineast, Mariano Ozores.

El equipo aagghh

1989 | Komedie

Spanje 1989. Komedie van José Truchado. Met o.a. Antonio Ozores, Juanito Navarro, Fedra Lorente en Máximo Valverde.

Een oud militair die zich bezighoudt met het fokken van paarden, wordt bedreigd met afpersing en chantage. Hij krijgt daar genoeg van en roept de hulp in van zijn oude kameraden. Grove, erbarmelijke film die in zekere zin een parodie is op de beroemde Amerikaanse televisieserie The A-team. Deze film is in alle opzichten ondermaats vooral wat betreft de uitvoering en met de esthetica.

Veneno que me dieras

1988 | Komedie

Spanje 1988. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Antonio Ozores, Juanito Navarro, María Casal en Simón Cabido.

Twee werknemers van een apotheek geven per vergissing aan een klant rattengif mee. Als ze zich dat realiseren, beginnen zij een zoektocht door de hele stad. Een komedie die vol zit met grappig bedoelde verwikkelingen van de hand van de onbekwame Ozores.

Canción triste de...

1988 | Komedie

Spanje 1988. Komedie van José Truchado. Met o.a. Antonio Ozores, Juanito Navarro, Gracita Morales en Simón Cabido.

De schijnbaar gedegen Don Aurelio verandert 's avonds in een travestiet die 'boleros' zingt. Deze waardeloze komedie doet denken aan het werk van Mariano Ozores.

No hija, no!

1987 | Komedie

Spanje 1987. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Antonio Ozores, Juanito Navarro, Ricardo Merino en Emma Ozores.

De dag voorafgaand aan de verkiezingen raakt een conservatieve kandidaat voor het burgemeesterschap van Madrid betrokken bij de moord op een masseuse die hem bepaalde diensten verleende. Een belabberde komedie van de onuitstaanbare Ozores, die, zoals altijd, kan rekenen op zijn familie. Een ode aan de subcultuur. Verder zijn onder meer te zien Florinda Chico en Emilio Laguna.

Esto sí se hace!

1987 | Komedie

Spanje 1987. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Antonio Ozores, Juanito Navarro, Fedra Lorente en Adriana Vega.

Wanneer zij ontdekken dat hun echtgenoten weleens avontuurtjes beleven met jonge meisjes, besluiten twee vrouwen hen met gelijke munt terug te betalen. Van Ozores viel niet meer te verwachten dan dit reactionaire wanprodukt, vergeven van seks van de slechtste soort. Onmogelijke film.

Esto es un atraco!

1987 | Komedie

Spanje 1987. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Antonio Ozores, Juanito Navarro, Fedra Lorente en Alfonso del Real.

Hooggeplaatst persoon in de economie besluit, met behulp van zijn secretaresse, een overval te plegen om zich te wreken op een aantal mensen die vroeger een rol hebben gespeeld in zijn leven, en hen aan te geven bij de politie. Tegelijkertijd met NO, HIJA NO en met bijna hetzelfde technisch-artistieke team; ook het resultaat was hetzelfde: een magere komedie.

Esto es un atraco

1987 |

Spanje 1987. Mariano Ozores. Met o.a. Fedra Lorente, Juanito Navarro en Antonio Ozores.

Hooggeplaatst persoon in de economie besluit, met behulp van zijn secretaresse, een overval te plegen om zich te wreken op een aantal mensen die vroeger een rol hebben gespeeld in zijn leven, en hen aan te geven bij de politie. Tegelijkertijd met NO, HIJA NO en met bijna hetzelfde technisch-artistieke team; ook het resultaat was hetzelfde: een magere komedie.

Cuatros mujeres y un lío

1987 | Komedie

Spanje 1987. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Antonio Ozores, Adriana Vega en Juanito Navarro.

Het verhaal van de uitvinder van een revolutionair kledingstuk in de categorie sexy vrouwelijke lingerie. Een Ozores/Esteso produkt, dat misschien iets minder platvloers en 'gemaakt' is dan normaal, maar uiteindelijk net zo onuitstaanbaar.

Los Presuntos

1986 | Komedie

Spanje 1986. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Jesús Puente, Antonio Ozores en Juanito Navarro.

Een onbetekenende vechtjas wordt er op uitgestuurd om een arme fotograaf te vermoorden. Eén van de grootste commerciële mislukkingen van Ozores.

El Rollo de Septiembre

1985 | Komedie

Spanje 1985. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Antonio Ozores, Juanito Navarro en Pep Munné.

Een groepje studenten is in juni gezakt voor hun examen en volgt nu zogenaamd bijles. We zien hachelijke situaties, blote vrouwen en dwaze streken van de hand van de Ozores-clan. De mooie en niet bepaald ijverige leerlingen zijn: Blanca Marsillach, Sonia Martinez en Paula Molina. Matige film.

4 mujeres y un lío

1985 | Komedie

Spanje 1985. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Antonio Ozores, Arévalo, Juanito Navarro en Adriana Vega.

De uitvinder van een revolutionair stuk ondergoed voor vrouwen raakt bij een erotische chaos betrokken. Typisch knoeiwerk van Fernando Esteso, één van de grofste Spaanse komieken.

4 Mujeres Y Un Lio

1985 |

Spanje 1985. Mariano Ozores. Met o.a. Conchita Vega, Juanito Navarro, Revalo, Antonio Ozores en Fernando Esteso.

De uitvinder van een revolutionair stuk ondergoed voor vrouwen raakt bij een erotische chaos betrokken. Typisch knoeiwerk van Fernando Esteso, één van de grofste Spaanse komieken.

El Pan debajo del brazo

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Antonio Ozores, María Casanova, Pepe Da Rosa, Fedra Lorente en Juanito Navarro.

De film vertelt het verhaal van drie paren die een kind krijgen. We zien een opeenvolging van anekdoten over de identiteit van de toekomstige ouders. Weer een van die talloze komedies van Mariano Ozores. Deze keer snijdt hij problemen aan als abortus, werkloosheid en de onveiligheid van de burger; dit alles op de simpelste manier. Niets bijzonders.

El Cura ya tiene hijo

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Antonio Ozores, Juanito Navarro, Florinda Chico en Alfonso del Real.

Een dorpspastoor bemerkt dat de jonge mensen niet naar zijn parochie komen omdat hij vorig jaar vader is geworden. Eén van de vele films van de 'clan Ozores', en een weinig opmerkelijke. Kan worden toegevoegd aan de reeks boertige kluchtspelen van het Spaanse toneel.

Cuando Almanzor perdió el tambór

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. Antonio Ozores, Juanito Navarro, Florinda Chico en Rafaela Aparicio.

Aan het begin van de elfde eeuw was de Moor Almanzor de schrik van de Christenen. Hij eiste van degenen, op wie hij de overwinning had behaald, overdreven belastingen zoals de terhandstelling van twaalf maagden per maand. Een ruwe smakeloze komedie, die typisch Spaans genoemd mag worden.

Agítese antes de usarla

1983 | Komedie

Spanje 1983. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Andrés Pajares, Jenny Llada, Alfonso del Real en Juanito Navarro.

In een ziekenhuis ontstaat tumult als enkele perverse patiënten geld het land uit willen smokkelen. Typische komedie van het humoristenpaar Esteso/Pajares, even slecht als hun andere films.

Cristóbal Colón, de oficio descubridor

1982 |

Spanje 1982. Mariano Ozores. Met o.a. Andrés Pajares, Fiorella Faltoyano, María Kosti en Juanito Navarro.

Een afschuwelijke en grove parodie op de figuur van Christoffel Columbus, de omstreden ontdekker van Amerika. De film behaalde z'n groot commercieel succes in Spanje dat er zelfs een paar imitaties op volgden zoals EL CID CABRADOR en JUANA LA LOCA DE VEZ EN CUANDO.

Qué gozada de divorcio!

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Andrés Pajares, Africa Pratt, Juanito Navarro en Azucena Hernández.

Een gescheiden man krijgt genoeg van zijn nieuwe burgerlijke staat. Onuitstaanbaar en vernederend, zoals van de makers valt te verwachten.

En un mundo nuevo

1971 | Muziek, Komedie

Spanje 1971. Muziek van Ramón Torrado en Fernando García de la Vega. Met o.a. Karina, José Rubio, Juanito Navarro en Guadalupe Muñoz Sampedro.

Een jonge Spaanse zangeres wordt verkozen om aan het Eurovisie Songfestival deel te nemen. Een waardeloos commercieel bijprodukt.