Marta Klubowicz

1963 Acteur

Marta Klubowicz (1963) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Überall ist es besser, wo wir nicht sind

1989 | Drama, Romantiek

Duitsland 1989. Drama van Michael Klier. Met o.a. Miroslaw Baka, Marta Klubowicz, Michael Krause, Josef Zebrowski en Anna Postewka.

De moraal van het gelukzoekersdrama Überall ist es besser, wo wir nicht sind is dat de onderkant van de maatschappij in ieder land en in iedere stad even onaangenaam is. Antihelden Jerzy en Ewa (Baka en Klubowicz) verruilen het naargeestige Warschau van 1988 voor de westerse glitter van Berlijn. De glitter blijkt niet weggelegd voor iedereen en uiteindelijk belanden ze in New York. Ook daar blijkt de potentiële materiële welvaart geen invloed te hebben op het gevoel van welzijn. Regisseur/scenarist Klier maakte een prachtig document over ijle vergezichten en de drang om persoonlijke problemen af te schuiven op de omgeving.

Rajska jabło[KA1]n

1986 | Drama

Polen 1986. Drama van Barbara Sass. Met o.a. Izabela Drobotowicz-Orkisz, Ewa Kasprzyk, Marta Klubowicz, Piotr Bajor en Krzysztof Kolberger.

Het vervolg op DZIEWCZETA Z NOWOLIPEK, gebaseerd op de in het begin van de jaren twintig spelende sociale roman van Pola Gojawiczynska. De drie meisjes, ooit goede vriendinnen, raken gedesillusioneerd: Bronka verlaat haar vriend, die een politieke loopbaan ambieert, Kwiryna raakt door kanker haar beminde maar ontrouwe man kwijt, en Amelka vergiftigt haar oudere echtgenoot. Openlijk melodramatische vrouwenfilm van Barabara Sass.

Dziewcz[KA12]eta z Nowolipek

1986 | Drama

Polen 1986. Drama van Barbara Sass. Met o.a. Maria Ciunelis, Izabela Drobotowicz-Orkisz, Ewa Ksprzyk, Marta Klubowicz en Piotr Bajor.

Herverfilming van de klassieke film uit 1937 van Józef Lejtes, gebaseerd op de bestseller van Pola Gojawiczynska. Het verhaal van vier meisjes uit een achterbuurt die streven naar een beter leven en liefdesgeluk, speelt aan de vooravond van WO I. Een vrouwenfilm, strak geregisseerd door Barbara Sass.

Karol Och

1985 | Komedie

Polen 1985. Komedie van Roman Załuski. Met o.a. Jan Piechoci[KA1]nski, Dorota Kami[KA1]nska, Marta Klubowicz, Danuta Kowalska en Jolanta Nowak.

Een erotische komedie over een nogal absurde situatie, waarin de slachtoffers van een ongeneeslijke verleider vriendinnen worden en samen zijn bekoringen delen. Een grappige film, maar de eerste twintig minuten beloven meer dan de film in zijn geheel waarmaakt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marta Klubowicz op televisie komt.

Reageer