Katja Bienert is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Kenn ich....weiss ich.....war ich schon

1981 | Drama

Duitsland 1981. Drama van Monica Teuber. Met o.a. Monica Teuber, Michael Tregor, Alfred Edel, Joachim Hasenfuss en Katja Bienert.

Een jonge toneelspeelster droomt over een grote carrière. Illusie en werkelijkheid, een film in de film, komedie en scherts moeten de toeschouwer boeien. Dat lukt niet, omdat de geloofwaardigheid van het verhaal ontbreekt.

Die Nackten Superhexen vom Rio Amore

1981 | Erotiek, Misdaad

Spanje/Duitsland 1981. Erotiek van Jack Griffin. Met o.a. Katja Bienert, Ursula Buchfellner, Raquel Evans, Antonio Mayans en Tony Skios.

Een jonge vrouw, Betsy Norman (Buchfellner), die in een Spaans hotel werkt, valt in de handen van niets ontziende bordeelbezitters. Na veel moeite slaagt haar vriend Ron, die manager van het hotel is, erin haar te bevrijden. Achter het complot zat de jaloerse bazin van Ron, Sheila (Guzon). Tegelijkertijd zit Betsy`s zus, Linda (Bienert) op een streng meisjesinternaat in Zwitserland, waar ze haar eerste lesbische ervaringen opdoet. Een film die zoals de (Duitstalige) titel belooft, vol zit met naakt, maar liefdeloos en goedkoop blijft. Jack Griffin is een pseudoniem van de Spaanse veelfilmer Jésus Franco. Er bestaat ook een versie van 81m en in dit geval geldt beslist hoe korter hoe beter.

Schulmädchen-Report 13. Teil - Vergiß beim Sex die Liebe nicht

1980 | Erotiek

Duitsland 1980. Erotiek van Walter Boos. Met o.a. Katja Bienert, Sylvia Engelmann, Gaby Fritz, Renate Lange en Alexander Arndt.

Het einde van de `Report`-schoolmeisjesfiktie met een onopgeloste vraag: is dertien een ongeluksgetal (voor de producenten) en/of een geluksgetal (voor de kijker) ? Zie ook: Aufklärung-films.

Eugenie

1980 |

Duitsland/Spanje 1980. Jesús Franco. Met o.a. Antonio Mayans, Katja Bienert, Mabel Escaño, Lina Romay en Robert Forster.

Een losbandige zuster (Escano) en haar steenrijke stiefbroer Foster raken gefascineerd door het naakte lichaam van het zestien-jarige, vroegrijpe, maar na[KA3]ieve meisje Lolita (Bienert) dat ze willen verleiden. Daartoe haalt ze haar vader over om haar bij hen te laten komen; met drugs maken ze haar lam en verkrachten haar. In hun huis bevinden zich vreemde figuren zoals het meisje Coster en de blinde gitaarspeler Costa. Daarna wil de waanzinnige Foster haar vermoorden, maar Bienert ontkomt ternauwernood. Een vreemde, weinig opvallende erotisch- sadistische fantasie, die niet lijkt op de vroegere EUGENIE van Franco, maar op zijn DE SADE 70.