Leif Garret

Acteur

Leif Garret is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Whispering

1995 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 1995. Thriller van Gregory Gieras. Met o.a. Leif Garret, Leslie Danon, Tom Patton, Tiffany Salerno en Caroll Odon.

Een ex-smeris die ooit ontslagen werd, doet onderzoek voor een verzekeringsmaatschappij. Hij krijgt te maken met een vreemde zelfmoord, de moord op een ex-collega in zijn bijzijn en een mysterieuze vrouw die over een duistere macht beschikt. Het is erg jammer dat deze film zo'n een kronkelig scenario heeft, waardoor er niets aan is.

Diamante Lobo

1976 | Western

Italië/Israël 1976. Western van Gianfranco Parolini. Met o.a. Lee Van Cleef, Jack Palance, Richard Boone, Sybil Danning en Leif Garret.

De burgers van Juno City, Texas, worden geterroriseerd door Clayton (Palance) en zijn bende. Zelfs de drankzuchtige sheriff en de bange rechter, niet in staat hun autoriteit te laten gelden, worden vernederd. Alleen de dominee durft de tirannen het hoofd te bieden, maar dat moet hij met de dood bekopen. Zijn zoon roept de hulp in van zijn oom, Diamante Lobo (Van Cleef), een uitstekend schutter, die de boeven dan ook een voor een neerlegt. Zwak geregisseerde western met acteurs die plichtmatig hun rollen spelen.

Strange Homecoming

1974 | Western

Verenigde Staten 1974. Western van Lee H. Katzin. Met o.a. Robert Culp, Glen Campbell, Barbara Anderson, Whitney Blake en John Crawford.

Gevluchte moordenaar Culp komt na achttien jaar weer terug en trekt in bij zijn broer, de sheriff van het stadje. Culp probeert nog wat van het manke verhaal te maken.

People Toys

1974 | Horror

Verenigde Staten 1974. Horror van Sean McGregor en Sean Mcgregor. Met o.a. Gene Evans, Sorrell Booke, Shelley Morrison, Dawn Lyn en Leif Garret.

Vijf kinderen ontsnappen uit een psychiatrisch ziekenhuis en vinden een schuilplaats in Evans' winterverblijf en terroriseren daar de bewoners. Ook bekend als DEVIL TIMES FIVE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Leif Garret op televisie komt.

Reageer