Danila Kozlovsky

1985 Acteur

Danila Kozlovsky (1985) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Dovlatov

2018 | Drama, Biografie

Rusland/Polen/Servië 2018. Drama van Aleksej German jr.. Met o.a. Milan Maric, Danila Kozlovsky, Helena Sujecka en Artur Beschastny.

Waarom geen verhaal over Griekse helden? Of gewone arbeiders? En wel optimistisch graag. Zo klinkt de censuur die anno 1971 in Leningrad een hele generatie schrijvers monddood maakt. Ongewenst zijn de ironische observaties over moreel verval van schrijver Sergei Dovlatov (1941-1990) en de scherpe gedichten van Joseph Brodsky, die later de Nobelprijs zou winnen. German Jr’s film is een intellectuele ode aan hun existentiële worsteling in aanloop naar de jaarlijkse viering van de Revolutie. Stijlvol gevat in fletse tinten en bedachtzame takes, waarbij de camera meestruint door volgepakte, levendige appartementen.

Hardcore Henry

2015 | Actiefilm

Rusland/Verenigde Staten 2015. Actiefilm van Ilya Naishuller. Met o.a. Sharlto Copley, Danila Kozlovsky, Haley Bennett en Tim Roth.

Visueel verbluffende 'first person' actiefilm, waarin we een film lang door de ogen van het hoofdpersonage kijken. Wat we zien is echter weinig verheffend. De Henry uit de titel is half mens/half robot en neemt het een film lang op tegen meesterschurk Akan en diens legertje gedegenereerde gangsters. Mensen worden aan flarden geschoten, gestoken en geslagen, maar dat is (zeker als je de film op het grote doek ziet) niet het meest misselijk makende. Een film lang meebewegen met de rennende, vechtende Henry is namelijk nogal uitputtend. Toch interessant en met flair gemaakt door de Rus Naishuller.

Vampire Academy

2014 | Actiefilm, Fantasy, Komedie

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk/Roemenië 2014. Actiefilm van Mark Waters. Met o.a. Zoey Deutch, Lucy Fry, Gabriel Byrne en Danila Kozlovsky.

Actiekomedie van Mark Waters over goed vampiermeisje, dat het moet opnemen tegen slecht vampiermeisje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Danila Kozlovsky op televisie komt.

Reageer