Andrew Robson

Acteur

Andrew Robson is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Cupid, the Cowpuncher

1920 | Western

Verenigde Staten 1920. Western van Clarence G. Badger. Met o.a. Will Rogers, Helene Chadwick, Andrew Robson, Lloyd Whitlock en Guinn 'Big Boy' Williams.

De legendarische Rogers in actie als verliefde cowboy. Een western vol humor met een toen nog beginnende ster, die pas in 1918 zijn filmdebuut had gemaakt. Elfrid A. Bingham bewerkte het verhaal ALEC LLOYD, COWPUNCHER van Eleanor Gates. Het camerawerk was van Marcel Le Picard. Rogers verloor het leven in 1935 door een vliegtuigongeluk, 55 jaar oud. Hij is de vader van Rogers Jr., die in de jaren vijftig zijn vaders leven zou uitbeelden.

Square Deal Sanderson

1919 | Western

Verenigde Staten 1919. Western van William S. Hart en Lambert Hillyer. Met o.a. William S. Hart, Ann Little, Frank Whitson, Andrew Robson en Edwin Wallach.

In deze heerlijke western snelt Hart Little te hulp als zij bedreigd wordt door Whitson en de corrupte sheriff Wallach, die Hart uit wil schakelen. Hillyer, van assistent-regisseur co-regisseur geworden, schreef het scenario naar een verhaal van Charles Alden Seltzer. Joe August deed het goede camerawerk. De ploeg rond Hart functioneerde prachtig, en Hart was één van de grootste money-makers die er op dat moment bestonden. Als producent was hij bovendien zijn eigen baas.

Branding Broadway

1918 | Western

Verenigde Staten 1918. Western van William S. Hart. Met o.a. William S. Hart, Seena Owen, Arthur Shirley, Andrew Robson en Lewis Short.

Hart was een wereldster met een gigantische populariteit, dus kon hij zich ook wat permitteren. Als een vroege McCloud gaat hij als cowboy naar New York om te paard door de straten van die stad de bandieten achterna te zitten. Het was een verrukkelijk humoristische western die door C. Gardner Sullivan werd geschreven. Natuurlijk stond Joe August achter de camera.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andrew Robson op televisie komt.

Reageer