Coleman Hough

Scenarist

Coleman Hough is scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Bubble

2005 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 2005. Drama van Steven Soderbergh. Met o.a. Debbie Doebereiner, Dustin James Ashley, Misty Dawn Wilkins, Decker Moody en K. Smith.

Regisseur Steven Soderbergh laveert ontspannen heen en weer tussen commercieel werk als Ocean's Eleven, historisch drama als Che en zo'n low profile film als Bubble, die hij opnam met niet-professionals in hun eigen leefomgeving. Martha (Doebereiner) en de jongere Kyle (Ashley) zijn collega's in een poppenfabriek in Ohio. Kyle rijdt altijd met Martha mee en ze lunchen samen. De komst van de jonge Rose (Wilkins) verstoort het evenwicht. Er vindt een moord plaats. Intrigerend, mooi gemaakt drama van een filmer die sinds zijn spectaculaire debuut Sex, Lies and Videotape verrast.

Full Frontal

2002 | Drama, Experimenteel, Komedie

Verenigde Staten 2002. Drama van Steven Soderbergh. Met o.a. David Duchovny, Catherine Keener, Blair Underwood, Nicky Katt en Julia Roberts.

In Full Frontal wordt gewag gemaakt van de fictieve film Rendez-vous, waarin Julia Roberts als actrice Francesca de rol van journaliste Catherine speelt. Film in film in film. Regisseur Soderbergh wilde Hollywoodsterren zonder de gebruikelijke opsmuk - in al hun full frontal nudity - tonen. Hij liet daarvoor grote sterren opdraven die hun eigen make-up en haar moesten doen. Soderbergh kreeg in 2000 twee Oscarnominaties voor beste regie (hij kreeg het beeldje voor Traffic). Het lijkt wel of hij de bijbehorende sterstatus zo snel mogelijk wilde afschudden met Full Frontal. Grofkorrelig, overbelicht, onscherp en oninteressant.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Coleman Hough op televisie komt.

Reageer