Mark Keyloun

Acteur

Mark Keyloun is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Separate Vacations

1986 | Komedie

Canada/Verenigde Staten 1986. Komedie van Michael Anderson. Met o.a. David Naughton, Jennifer Dale, Mark Keyloun, Lally Cadeau en Blanca Cuerra.

Een getrouwde architect verdwijnt naar Mexico op zoek naar seks. Zijn vrouw moet het maar alleen zien te rooien met de kinderen en een babysitter in een wintersportplaats. En bij wie eindigt dit in een vrijage? Precies! Al honderd keer gezien, al zet Dale een veel completere figuur neer dan je in zo'n niemendalletje zou verwachten.

Mike's Murder

1984 | Thriller

Verenigde Staten 1984. Thriller van James Bridges. Met o.a. Debra Winger, Mark Keyloun, Darrell Larson, Paul Winfield en Brooke Alderson.

Wanneer Winger haar vriend Mike (Keyloon) vermoord aantreft, beseft ze dat ze eigenlijk niet veel van hem weet. Ze is er wel van overtuigd dat hij als tenniscoach ver boven zijn stand leefde. Bij haar onderzoek naar Mike's verleden doet ze de meest verrassende ontdekkingen. Teleurstellende film, met een onontwarbaar plot van Bridges zelf. Gefilmd in 1982, werd meer dan een jaar aan de montage gewerkt, zonder veel resultaat. Cameraman was Reynaldo Villalobos en de score is van de hand van John Barry, terwijl Joe Jackson voor enkele sterke songs zorgde, die de film van een totale afgang hebben gered.

Gimme an 'F'

1984 | Komedie, Musical, Drama

Verenigde Staten 1984. Komedie van Paul Justman en Paul Justin. Met o.a. Stephen Shellen, Mark Keyloun, Jennifer Cooke, Daphne Ashbrook en John Karlen.

Tijdens een concours voor cheerleaders van sportteams ontluikt een liefdesgeschiedenis. Een onuitstaanbaar bijproduct voor jongeren.

Forty Deuce

1982 | Drama

Verenigde Staten 1982. Drama van Paul Morrissey. Met o.a. Orson Bean, Kevin Bacon, Mark Keyloun, Harris Laskaway en Tommy Citera.

Een grof aangezet, magertjes geregisseerd drama over de tienerpooier Bacon die probeert een gevluchte jongen aan de rijke Bean te verkopen. Complicaties doen zich voor wanneer de jongen een overdosis heroïne neemt. Een film naar een tweederangs toneelstuk van Alan Browne.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mark Keyloun op televisie komt.

Reageer