John Binder

Regisseur, Acteur, Scenarist

John Binder is regisseur, acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Biography: Al Capone - Scarface

1995 | Documentaire, Drama

Verenigde Staten 1995. Documentaire van Bill Harris. Met o.a. Robert Schoenberg, Laurence Bergreen, John Binder, Rudy Horn en Kay Krackow.

VVIn de originele versie met de stem van: John Mahoney.

Assault and Matrimony

1987 | Komedie, Misdaad

Verenigde Staten 1987. Komedie van James Frawley. Met o.a. Jill Eikenberry, Michael Tucker, John Hillerman, Michelle Phillips en Joseph Cortese.

Doorzichtige komedie over een welgesteld paar, Eikenberry en Tuchner, die voor de buitenwereld gelukkig zijn, maar die elkaar in werkelijkheid grondig haten. Ze verzinnen tientallen manieren om elkaar uit de weg te ruimen. Behalve enkele grappige momenten bevat het scenario van John Binder, gebaseerd op een roman van James Anderson, weinig van belang. Het procédé van real life action, onderbroken door fantasieën, komt uiterst geforceerd over. Een talent als Woody Allen had hier meer van kunnen maken. Fotografie was in handen van Dick Bush en Johnny Mandel leverde de lekker swingende muziek af.

UFOria

1980 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1980. Sciencefiction van John Binder. Met o.a. Cindy Williams, Harry Dean Stanton, Fred Ward, Harry Carey jr en Beverly Hope Atkinson.

In een innemende, soms wat onhandige mengvorm van MELVIN AND HOWARD en CLOSE ENCOUNTERS OF THE THIRD KIND speelt Williams de rol van een maffe cassière van een supermarkt, die gelooft dat zij een buitenaardse boodschap heeft ontvangen en dat ze een vrouwelijke Noach zal worden op een UFO-ark. Deze produktie van Melvin Simon ging door de handen van drie filmdistributeurs voor ze in roulatie kwam.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Binder op televisie komt.

Reageer