Adriano Micantoni

Acteur

Adriano Micantoni is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Johnny West il macino

1965 | Western

Italië/Spanje/Frankrijk 1965. Western van Gianfranco Parolini. Met o.a. Dick Palmer (Mimmo Palmara), Adriano Micantoni, Mara Cruz, Roberto Camardiel en Roger Delaporte.

De held, onschuldig gevangen, weet uit te breken en een postkoetsoverval te doen mislukken. Hij roeit uit wraak een bende outlaws uit. Een typische spaghetti-western. Niet erg boeiend.

Due mafiosi nel far west

1964 | Western

Italië/Spanje 1964. Western van Giorgio Simonelli. Met o.a. Franco Franchi, Ciccio Ingrassia, Arnoldo Tieri, Helene Chanel en Anna Casares.

De neven Capone vertrekken naar Colorado om hun fortuin te maken. Dat lukt ze, maar dan worden ze door de bende van Rio (Sancho) vermoord zonder eerst verteld te hebben waar ze hun goud verborgen hebben. Rio laat hun beide zonen (Franchi Ingrassia) uit Italië overkomen in de hoop via hen het goud in handen te krijgen. Het lijkt allemaal serieus, maar op de gebruikelijke slapstick toer van het komisch duo gaat de film volledig ten onder en staat Sancho alleen voor de spanning en de actie. In Zuid-Europa vonden ze het echter prachtig en het duo zou nog een paar keer richting wilde westen vertrekken.

Ursus nella terra di fuoco

1963 | Avonturenfilm

Italië 1963. Avonturenfilm van Giorgio Simonelli. Met o.a. Ed Fury, Claudia Mori, Luciana Gilli, Adriano Micantoni en Pietro Ceccarelli.

Een antieke despoot heeft de koning laten vermoorden en begeert zowel diens macht als diens dochter. Ursus - haar beschermer - kan niet alleen met zijn eigen spierbundels, maar ook met de hulp van de goden die net op het juiste moment een vulkaan over de schurken laten uitbarsten, de prinses toch op haar troon helpen. Een overbekend en doorzichtig getruceerd spektakel waarin de krachtpatserij van bodybuilder Fury de waarschijnlijkheid dolkomisch te buiten gaat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Adriano Micantoni op televisie komt.

Reageer