Paul Cowan is regisseur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

The Lost Son

1998 | Drama, Thriller

Verenigd Koninkrijk/Frankrijk 1998. Drama van Chris Menges. Met o.a. Daniel Auteuil, Katrin Cartlidge, Marianne Denicourt, Nastassja Kinski en Ciarán Hinds.

Ex-politieman Xavier Lombard werkt als privé-detective in London. Op een dag krijgt hij -zo denkt hij- een gemakkelijk klusje toegeschoven: hij moet Leon Spitz, de verdwenen zwager van een ex-collega, opsporen. Hij ontmoet Emily, Leons vriendin, van wie hij hoort dat Leon een bende op het spoor is die seks met kinderen aanbiedt aan pedofielen. Hij doet zich voor als geïnteresseerde en krijgt een aanbieding. Hij weet het slachtoffer te bevrijden en komt tevens achter de opdrachtgever. Hiermee is de zaak echter nog lang niet opgelost

Mojo

1997 | Drama, Komedie, Misdaad, Muziek

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1997. Drama van Jez Butterworth. Met o.a. Ian Hart, Ewan Bremner, Aidan Gillen, Martin Gwynn Jones en Hans Matheson.

Iedere avond staat rock-'n-roller Silver Johnny voor een uitzinnige menigte tieners in Ezra's Atlantic Club. Ezra ziet in de toekomstige ster een grote bron van inkomsten en zorgt dan ook goed voor zijn jonge beschermeling. De machtige muziekindustrie doet echter verwoede pogingen om te onderhandelen over de jonge artiest, met alle gevolgen van dien

Justice Denied

1985 | Misdaad, Drama

Canada 1985. Misdaad van Paul Cowan. Met o.a. Thomas Peacocke, Wayne Robson, Peter MacNeil en Bill Merashy.

Een waar gebeurd verhaal over een treurige dwaling van het Canadese justitiële apparaat bij het proces tegen een onschuldige Indiaan, die veroordeeld werd wegens moord, en de aan racisme grenzende grote onverschilligheid erna, waardoor hij elf jaar moest zitten, ondanks het feit dat het bewijs van zijn onschuld rond was. Pas toen de ware dader gevonden was en alles letterlijk bewezen was, werd hij vrijgelaten.