David D'Ingeo

Acteur

David D'Ingeo is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Malizia oggi

1990 | Erotiek

Italië 1990. Erotiek van Sergio Bergonzelli en Sergio Borgonzelli. Met o.a. Valentine Demy, Antonio Marsina, Deborah Cali, David D'Ingeo en Ben Lawrence.

Liefde, passie en seks tussen een achttien-jarig meisje uit Parijs en een jongeman uit het Italiaanse Lecco. Ook de moeder van het meisje en de vader van de jongen raken betrokken bij hun heftige relatie. Algauw doet iedereen het met iedereen. Slecht gespeeld en slecht geregisseerd, maar uitbundig veel bloot en daar gaat het tenslotte om bij dit soort films.

Hard car - desiderio sfrenato del piacere

1990 | Erotiek

Italië 1990. Erotiek van Giovanni Amadei. Met o.a. Valentine Demy, Carmen de Pietro, David D'Ingeo en Alex Berger.

Slaapverwekkende, zinloze tijdverspilling. Demy heeft een verrukkelijk lijf en het enige wat de moeite waard is in deze film zijn de paar korte scènes waarin haar kaalgeschoren onderkant te zien is. Een volslagen ongeloofwaardig verhaal: Demy werkt bij een high-tech bedrijf en ze is getuige van een inbraak. Waarom werkt ze daar helemaal in haar eentje, waarom is er geen veiligheidsdienst, waarom belt ze de politie niet? Ze laat zich lekker achtervolgen en pakken. Spel en regie zijn te gruwelijk voor woorden.

Casadi piecere

1988 | Erotiek

Italië 1988. Erotiek van Alex Damiano. Met o.a. Valentine Demy, David D'Ingeo, Alessandro Scotti en Alex Freyberger.

Een erotische film met weelderige decors en, natuurlijk mooie vrouwen. Het verhaal gaat over jonge weduwen en hitsige jonge mannen die elkaar in een luxueus bordeel vermaken. Alleen de decors en de vrouwen zijn het aanzien waard.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David D'Ingeo op televisie komt.

Reageer