Mark Hopkins

Acteur

Mark Hopkins is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Mischievous

1996 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1996. Thriller van Mike Sedan. Met o.a. Doug Jeffery, Jennifer Burton, Christopher Abraham, Cordell Conway en Trisha Berdot.

Het derde deel van een losse serie van drie spannende, erotisch getinte B-films. Het vorige deel was een bittere teleurstelling en kijkers hoopten er nooit meer mee geconfronteerd te worden. Onderhavig deel blijkt een zekere verademing te zijn ten opzichte van zijn verschrikkelijk slechte voorganger. Jeff (Jeffrey) ontmoet op een high school-re[KA3]unie Angela (Burton) en de vlam slaat bij hem in de pan. Niet alleen zijn privéleven gaat naar de knoppen, maar hij verteert volledig onder Angela's betovering. Hoogtepunten uit de film is Jeff die met Angela de liefde bedrijft op het dakterras van een wolkenbrabber, een originele manier om in de wolken te zijn... Het afschuwelijk zwakke scenario is van Helen Haxton. Het camerawerk van Henri Carboni is wazig en bevat schreeuwende kleuren, precies wat bij het genre past. Ook bekend als FRIEND OF THE FAMILY 3.

A Matter of Chance

1991 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1991. Drama van Michael Custance. Met o.a. Sian Williams, Christian Flint, Mark Hopkins, Angela Bullock en Richard Attlee.

1924. Een vrouw vlucht van Rusland naar Parijs in de hoop haar verdwenen echtgenoot te vinden. Verbluffende, circusachtige en acrobatische door de dichter Roger McGough geschreven pantomimeversie van het toneelstuk van Vladimir Nabokov. Directe verfilming van de door Michael Merwitzer geregisseerde toneelvoorstelling van de Kosh Dance Theatre Company met Sian Williams voor de choreografie en Johnny Hutch voor de acrobatische stunts. Zeer originele en gedenkwaardige produktie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mark Hopkins op televisie komt.

Reageer