Ted Leplatt

Acteur

Ted Leplatt is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The evil below

1988 | Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Jean-Claude Dubois. Met o.a. Ted Leplatt, Sheri Able, June Chadwick en Wayne Crawford.

De armoedige kapitein Max Cash voelt zich de koning te rijk als de beeldschone schatgraafster Sarah hem inhuurt om op zoek te gaan naar het gezonken schip El Diablo. Dit legendarische schip is meer dan driehonderd jaar geleden gezonken en Sarah is ervan overtuigd dat er onder het kalme zeeoppervlak een ongekend grote schat ligt. Terwijl Max en Sarah op zoek gaan naar het wrak gebeuren er in het dichtstbijzijnde plaatsje San Sebastian de meest vreemde dingen

The emissary

1988 | Thriller

Verenigde Staten/Zuid-Afrika 1988. Thriller van Jan Scholtz. Met o.a. Terry Norton en Ted Leplatt.

Tijdens een trip naar Zuid-Afrika wordt Caroline Cavanaugh door de KGB gechanteerd om geheime info los te peuteren bij haar man Jack, een speciale afgezant van de VS. Ze ontdekt dat ze al acht jaar lang wordt gevolgd door de KGB, die haar diverse keren stiekem op de foto heeft gezet met Russische agenten. Ze roept de hulp in van haar broer, die echter twijfelt aan haar onschuld

The Evil Below

1988 | Avonturenfilm, Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1988. Avonturenfilm van Wayne Crawford. Met o.a. Wayne Crawford, June Chadwick, Ted Leplatt, Graham Clarke en Brian O'Shaunessy.

In de buurt van een zonovergoten eiland hopen schatjagers het fortuin te vinden van een gezonken Spaans galjoen. De direct betrokkenen zijn de bootverhuurder Crawford (die ook de regie voor zijn rekening nam), de mooie Chadwick en haar gemene tegenstander Clarke. Niet alleen op het eiland worden gemene moorden gepleegd, ook (en vooral) onder water wordt gevochten om de schat te bergen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ted Leplatt op televisie komt.

Reageer