Jim Johnston

Regisseur, Componist

Jim Johnston is regisseur en componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Grand Slam III

1990 | Komedie, Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Komedie van Jim Johnston. Met o.a. John Schneider en Paul Rodriguez.

Rodriguez moet zelf zijn borgtocht betalen om op vrije voeten te blijven en daarvoor moet hij een Mexicaan achter de tralies brengen. Dit leidt het komische en rauwe duo binnen het wereldje van Amerikaanse neo-nazi's en computerhackers. Ze houden op hun ongenuanceerde manier eens flink grote schoonmaak. Weinig subtiel en dat moet dan leuk zijn. Ook bekend als HARDBALL AND GOMEZ III.

No Holds Barred

1989 | Komedie

Verenigde Staten 1989. Komedie van Thomas J. Wright. Met o.a. Hulk Hogan, Joan Severance, Kurt Fuller, Tommy 'Tiny' Lister en Mark Pellegrino.

Om de kijkcijfers op te vijzelen, belooft tv-baas Fuller Hulk Hogan een grote som geld als hij deelneemt aan een gevecht. Wanneer blijkt dat geld de enige motivatie is, weigert Hogan. Hij gaat evenmin in op een uitdaging van de krankzinnige worstelaar Lister. Hierop laat Fuller de broer en de vriendin van Hogan ontvoeren. Klungelig gemaakte actie-draak, met een held die misschien wel kan worstelen maar van acteren geen kaas heeft gegeten. Het scenario van Dennis Hackin is geforceerd en voorspelbaar en mist geen van de clich├ęs die eigen zijn aan het genre. Fans van de Hulk komen waarschijnlijk wel in de ban van dit gewelddadige onding, maar filmliefhebbers zullen zich vervelen. In beeld gebracht door Frank Beascoechea.

Blue de ville

1986 | Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten 1986. Avonturenfilm van Jim Johnston. Met o.a. Alan Autry, Mark Thomas Miller, Kimberley Pistone en Jennifer Runyon.

J.C. Swift zal binnenkort in het huwelijk treden met haar uiterst betrouwbare vriend Kevin en heeft reeds een baan in het bedrijf van haar vader. Toch is ze niet zo gelukkig en dat doet haar vriendin Gus Valentine besluiten tot een reis door Amerika, om nog eenmaal van het ware leven te genieten. Met een spel winnen ze een blauwe Cadillac cabrio uit 1959 en daarmee pikken ze de rondzwervende saxofonist Rod Sandusky op. Deze heeft nog een heel bijzondere verrassing voor hen in petto...

Blue DeVille

1986 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1986. Komedie van Jim Johnston. Met o.a. Jennifer Runyon, Kimberley Pistone, Mark Thomas Miller, Robert Prescott en Alan Autry.

Twee meisjes, de een op zoek naar haar vader, de ander wil gewoon de wijde wereld in, rijden door Amerika in een Cadillac DeVille uit 1959. Ze pikken onderweg een jongen op die ook op 'ontdekkingsreis' is. Een weinig enerverende film. Scenario van Brad Buckner en Eugenia Ross-Leming. Camerawerk van Jerry Hartleben.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jim Johnston op televisie komt.

Reageer