Lin McCarthy

Acteur

Lin McCarthy is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Unit 4

1981 | Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten 1981. Avonturenfilm van Virgil W. Vogel. Met o.a. Nick Mancuso, Ben Murphy, Tori Lysdahl, William Allen Young en Keene Curtis.

Een pilot over een anti terreur-eenheid die opdracht krijgt een hoge Amerikaanse regeringsambtenaar en zijn gezin uit de handen van revolutionairen te redden door wie zij gegijzeld worden. Producent Cliff Gould schreef zelf het scenario. Aardig maar niet goed genoeg voor een serie, die er dan ook niet kwam.

Face of a Fugitive

1959 | Western

Verenigde Staten 1959. Western van Paul Wendkos. Met o.a. Fred MacMurray, Lin McCarthy, Dorothy Green, James Coburn en Alan Baxter.

Goede western, waarin MacMurray ertoe wordt gedwongen, in een andere stad helemaal opnieuw te beginnen, nadat hij valselijk is beschuldigd van moord; zijn verleden blijft hem echter achtervolgen.

The D.I.

1957 | Drama

Verenigde Staten 1957. Drama van Jack Webb. Met o.a. Jack Webb, Don Dubbins, Lin McCarthy, Barbara Pepper en Virginia Gregg.

Potentieel intrigerend verhaal van een drilinstructeur bij de marine die zijn mannen tot het uiterste dwingt te gaan; het is een typisch verslag van het nutteloze kampleven op Parris Island.

Yellowneck

1955 | Western

Verenigde Staten 1955. Western van John Hugh. Met o.a. Lin McCarthy, Stephen Courtleigh, Barry Kroeger, Harold Gordon en Bill Mason.

Een vreemde western, door Nat Linden naar een verhaal van Hugh geschreven. Vijf Yellownecks, de scheldnaam van de Zuidelijken tijdens de Burgeroorlog voor deserteurs, willen via Florida de kust bereiken en vandaar uit naar Cuba komen. De natuur en de Indianen vormen echter de gevaren die ze daarbij moeten trotseren. Voor een Amerikaanse western uit die tijd was dit een harde, soms wrede film, waarin de karakters van de mannen goed tot hun recht komen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lin McCarthy op televisie komt.

Reageer