Donald Wyre

Regisseur

Donald Wyre is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

A vision of murder

1999 | Thriller

Verenigde Staten 1999. Thriller van Donald Wrye en Donald Wyre. Met o.a. Thomas Ian Griffith, Maria Conchita Alonso, Melissa Gilbert en Rip Torn.

Een vrouw met een bijzondere gave waarmee zij misdaden kan zien vlak voordat ze gebeuren, wordt bijna vermoord door de man van wie zij dacht dat dit een goede vriend was

Not in This Town

1997 | Drama

Verenigde Staten 1997. Drama van Donald Wrye en Donald Wyre. Met o.a. Kathy Baker, Ed Begley jr en Adam Arkin.

VV.

Trail of Tears

1995 | Drama

Verenigde Staten 1995. Drama van Donald Wrye en Donald Wyre. Met o.a. Katey Sagal, Pam Dawber, Jeffrey Nordling, William Russ en Eileen Brennan.

Annie Cook (Sagal) is een chaotische vrouw en Cheryl Harris (Dawber) is een ordelijk type dat organiseren en plannen kan. Zo tegenstrijdig als ze lijken, hebben ze iets met elkaar gemeen: hun vervreemde mannen zijn met hun kinderen verdwenen. De FBI kan ze niet helpen en dan besluiten deze totaal verschillende moeders die elkaar nooit zouden hebben leren kennen als ze niet dezelfde frustratie en hetzelfde lot deelden, samen op zoek te gaan. Aanvankelijk leidt hun speurtocht tot niets totdat een lokale tv- zender ze helpt. Ze vissen steeds achter het net, want de vaders zijn telkens vertrokken voordat hun vrouwen aankomen. Toch halen moeders de afstand langzaam maar zeker in. Redelijke tv-film die werd gedraaid naar aanleiding van de jaarlijks 350.000 gevallen van 'ontvoering' door een ouder in de V.S. Zo ver is het nog niet in Europa, maar pas op, want de emoties laaien hoog op. Film die geschikt is voor zijn deelmarkt. Scenario van Matthew Brombek.

Divorce wars

1981 | Drama

Verenigde Staten 1981. Drama van Donald Wyre. Met o.a. Jane Curtin, Tom Selleck en Lara Swimmer.

Een beroemde, maar overbelaste echtscheidingsadvocaat krijgt tijdens een van zijn meest ingewikkelde zaken te maken met grote problemen in zijn eigen privé-leven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Donald Wyre op televisie komt.

Reageer