Kate O'Mara

Acteur

Kate O'Mara is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Tuntematon Ystava

1978 | Thriller

Finland 1978. Thriller van Lars G. Thelestam. Met o.a. Kate O'Mara, Bruno O'Ya, Ake Lindman en Anne Pohtamo.

Thriller naar Engels voorbeeld. Het was de eerste film die de regisseur in zijn eigen land maakte. De film biedt een overvloed aan stevige, goede actie, en daar kijkt elk publiek naar uit. Erg goed en zeer onderhoudend. Ook bekend als THE UNKNOWN FRIEND.

The Vampire Lovers

1971 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1971. Horror van Roy Ward Baker. Met o.a. Ingrid Pitt, Pippa Steele, Madeleine Smith, Peter Cushing en George Cole.

Een nogal erotische horrorfilm over lesbische vampiers die voor de tv wel ingekort zal worden. Het verhaal werd eerder door Roger Vadim verfilmd als: BLOOD AND ROSES.

The Horror of Frankenstein

1970 | Horror, Sciencefiction

Verenigd Koninkrijk 1970. Horror van Jimmy Sangster. Met o.a. Ralph Bates, Kate O'Mara, Graham Jones, Veronica Carlson en Bernard Archard.

Een nieuwe versie van dr. Frankenstein: hij regelt de moord op zijn vader, bedriegt zijn vrouw, vermoordt zijn beste vriend en creƫert intussen een nieuw, belachelijk monster. Alleen voor liefhebbers.

The Limbo Line

1969 |

Verenigd Koninkrijk 1969. Sam Gallu. Met o.a. Craig Stevens, Kate O'Mara, Eugene Deckers, Yolande Turner en Jean Marsh.

Een spionagefilm over een geheim agent die moet uitzoeken hoe de Russische geheime dienst overlopers in Engeland te grazen neemt. Zijn onderzoek gaat tegen de wil van MI 5 in en ten koste van de romantiek in zijn leven.

Corruption

1968 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1968. Horror van Robert Hartford-Davis. Met o.a. Peter Cushing, Sue Lloyd, David Lodge, Kate O'Mara en Noel Trevarthen.

Weer een film over een beroemde chirurg; niets kan hem ervan weerhouden om het kapotte mooie gelaat van zijn geliefde te restaureren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kate O'Mara op televisie komt.

Reageer