Bert Wilson

Acteur

Bert Wilson is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Fighting Strain

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van Neal Hart. Met o.a. Neal Hart, Beth Mitchell, William Quinn, Bert Wilson en Gladys Gilland.

Een western waarin Hart naar huis terugkeert om vast te stellen dat zijn zuster is ontvoerd door Quinn. Hij zet onmiddellijk de achtervolging in. Hart was zelf de scenarist voor producent William Steiner, voor wie Hart tussen 1922 en 1925 in twintig westerns zou spelen, die hij op drie na ook alle zou regisseren. Cameraman was Harry McGuire Stanley.

Ridin' Wild

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Nat Ross. Met o.a. Hoot Gibson, Edna Murphy, Wade Boteler, Jack Walker en Otto Hoffman.

Gibson is door zijn moeder grootgebracht met deze levensfilosofie: geen geweld gebruiken en vriendelijk zijn voor iedereen. Voor een man als Boteler is dat al moeilijk op te brengen, maar Gibson laat zich nog uitlachen ook. Tót er een moord plaatsvindt waarvoor zijn broer de schuld krijgt. Dan laat hij zijn tanden zien. Roy Myers en Edward Lowe Jr schreven het script en Virgil Miller deed het camerawerk.

Western Hearts

1921 | Western

Verenigde Staten 1921. Western van Cliff Smith. Met o.a. Josie Sedgwick, Art Straton, Floyd (Wally) Taliaferro (Wales), Hazel Hart en Edward Moncrief.

Taliaferro en Hart dwarsbomen de relatie tussen Sedgwick en Straton. Inzet is een ranch die Sedgwick en haar vader verkregen hebben. Ondertussen wil Taliaferro met een bende veedieven de kudde stelen. Sedgwick roept Straton te hulp waarna het vuile spelletje uitkomt en de goeden overwinnen. Smith en Alvin Neitz schreven het script en Frank Cotner was de cameraman. Het was de eerste rol die Taliaferro kreeg nadat hij terugkeerde uit WO I.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bert Wilson op televisie komt.

Reageer