Vidjay Beerepoot is componist.
Er zijn 5 films en 1 serie gevonden.

De club van lelijke kinderen

2019 | Jeugdfilm, Familiefilm

Nederland 2019. Jeugdfilm van Jonathan Elbers. Met o.a. Sem Hulsmann, Maan de Steenwinkel, Faye Kimmijser, Narek Awanesyan en Jeroen van Koningsbrugge.

Paul, een 11-jarige jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op.

De kleine vampier

2017 | Animatie, Familiefilm

Duitsland/Verenigd Koninkrijk/Nederland/Denemarken 2017. Animatie van Richard Claus en Karsten Kiilerich. Met o.a. Jim Carter, Rasmus Hardiker, Alice Krige, Tim Pigott-Smith en Miriam Margolyes.

Anton houdt van griezelen en verslindt boeken over vampiers. Als hij er onverwacht een tegenkomt, is deze toch heel anders dan hij dacht en maakt zijn angst al gauw plaats voor nieuwsgierigheid.

Brussel

2017 | Drama

2017. Drama van Met o.a. Carolien Spoor, Hans Dagelet, Steef de Bot, Johanna ter Steege en Alexandre Lazarev.

Anton houdt van griezelen en verslindt boeken over vampiers. Als hij er onverwacht een tegenkomt, is deze toch heel anders dan hij dacht en maakt zijn angst al gauw plaats voor nieuwsgierigheid.

Trippel Trappel: Dierensinterklaas

2014 | Animatie

Nederland/België 2014. Animatie van Albert 't Hooft en Paco Vink.

Waarom bezorgt Sinterklaas geen cadeautjes aan huisdieren? Een eigenwijze fret, een betweterige wandelende tak en een bang vogeltje besluiten op 5 december naar de haven van hun stad af te reizen, waar de stoomboot verankerd ligt, om hun verlanglijstjes in te leveren. Nederlandse animatiefilms zijn zeldzaam, en leuke Sinterklaas-films ook: twee redenen om Trippel Trappel Dierensinterklaas een warm hart toe te dragen. Het op Disneyleest geschoeide scenario is niet al te verrassend, maar dat wordt gecompenseerd door fraaie, oer-Hollandse tekeningen, aardige grapjes, vrolijke liedjes en - fijn voor ouders - een bescheiden lengte.

De poel

2014 | Horror

Nederland 2014. Horror van Chris W. Mitchell. Met o.a. Gijs Scholten van Aschat, Carine Crutzen, Bart Klever en Katja Herbers.

Twee bevriende, bij de bank ontslagen mannen van middelbare leeftijd gaan met hun families wildkamperen aan een pittoreske poel in the middle of nowhere. Al snel blijkt het er niet pluis. En toch blijven ze zitten waar ze zitten - ook als de een na de ander eraan moet geloven. Met De poel kleurt Nederbrit Mitchell keurig binnen de lijntjes van het genre: niet het clichérijke beetje lust, de Bijbelse broedertwist, de suggestieve cameravoering of de dreigende soundtrack, maar de theatercoryfeeën in de hoofdrollen vormen de grootste attractie van het gruwelijke sprookje.

Sinterklaas en het geheim van het Grote Boek

2008 | Familiefilm

Nederland 2008. Familiefilm van Martijn van Nellestijn. Met o.a. Robert-Jan Wik, Pamela Teves, Harold Verwoert, Hetty Heyting en Ben Cramer.

In Sinterklaas en het Geheim van het Grote Boek wordt de goedheiligman gedrogeerd door Carel Struyken (The Adams Family) , die vervolgens de enge Dr. Brein (Pamela Teves) tot nieuwe sint benoemt. De beïnvloedbare doelgroep komt met rare ideeën de bioscoop uit: naast opzichtige reclame leren kinderen dat sommige dingen ‘desnoods’ met geweld opgelost moeten worden en dat Rita Verdonk minister-president is.