Alan Dermarderosian

Componist

Alan Dermarderosian is componist.
Er zijn 7 films gevonden.

Improper Conduct

1994 | Thriller

Verenigde Staten 1994. Thriller van Jag Mundhra. Met o.a. Steven Bauer, Tahnee Welch, John Laughlin, Nia Peeples en Lee Anne Beaman.

In de eerste helft van de film maken we kennis met Welch, die op haar werk te maken krijgt met ongewenste intimiteiten van het nieuwe hoofd marketing Laughlin. Als hij haar in de lift probeert te grijpen, is de maat vol en sleept Welch hem voor het gerecht, bijgestaan door macho advocaat Bauer. Ze verliest en gaat tijdens een autorit uit haar dak en krijgt een dodelijk ongeluk. In de tweede helft probeert haar zuster Beaman Laughlin uit wraak in de val te lokken. Puur formulewerk, één-dimensionale personages dat voor de kritiekloze schare als vermaak ervaren wordt. Met de tamme seksscènes en het tendentieuze dialoog wordt de kijker op het verkeerde been gezet. De productie waarden zijn redelijk al begint het camerawerk van James Michaels stil aan te irriteren. Het redelijk oppervlakkige scenario naar een idee van regisseur Mundhra werd geschreven door Carl Austin.

Invasion of Privacy

1992 | Thriller

Verenigde Staten 1992. Thriller van Kevin Meyer. Met o.a. Robby Benson, Jennifer O'Neill, Lydie Denier, Ian Ogilvy en Patricia Barry.

Schone verslaggeefster O'Neill bezorgt ex-gevangene Benson een baantje op haar redactie. Haar baas Ogilvy valt haar lastig met ongewenste intimiteiten op het werk. Een doorn in het oog van de labiele Benson, die O'Neill op ziekelijke wijze aanbidt. In een vlaag van jaloezie maakt de gestoorde Benson Ogilvy koud. Na zijn wandaad brengt hij de nacht door met O'Neill's mooie dochter Denier. Daarna volgt er de onvermijdelijke confrontatie met O'Neill, de bekentenis en het dilemma. Een bekend verhaal wordt op adequate wijze vertolkt zonder dat het opwindend is. Meyer schreef zijn eigen scenario. Voor de generatie voor wie dit nog nieuw is.

Vice Academy III

1991 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1991. Komedie van Rick Sloane. Met o.a. Elizabeth Kaitan, Ginger Lynn Allen, Julia Parton, Johanna Grika en Steve Mateo.

Van de serie VICE ACADEMY is dit (voorlopig) de slechtste aflevering, gemaakt zonder noemenswaardig talent of budget. Parton speelt een boevin, gemodelleerd naar de Joker uit BATMAN.

Across Five Aprils

1990 | Komedie

Verenigde Staten 1990. Komedie van Kevin Meyer. Met o.a. Todd Duffey, Miriam Byrd-Nethery en Hollis MacCarthy.

Wanneer het zusje van de elf-jarige Jethro Creighton (Duffey) omkomt bij een ongeluk, veroorzaakt door een gemaskerde ruiter, durft niemand de achtervolging in te zetten uit angst voor nog meer doden. Kort daarna breekt de Amerikaanse Burgeroorlog uit. Jethro's twee oudere broers sluiten zich bij het leger aan en wanneer Jethro's vader door een beroerte getroffen wordt, rust de verantwoordelijkheid voor zijn moeder, jongere zusje en boerderij op zijn kinderschouders. Uiteraard komt de dag waarop Jethro opnieuw geconfronteerd wordt met de geheimzinnige, gemaskerde ruiter... Melodramatische toestanden verpakt in een jongens- avonturenverhaal met het oorlogsgeweld als decor. Een routineklus voor regisseur Meyer, die ook het scenario schreef, gefotografeerd door James Wrenn, muziek van Alan Dermarderosian.

Terror in Beverly Hills

1988 | Actiefilm

Verenigde Staten/Israël 1988. Actiefilm van John Myhers. Met o.a. Frank Stallone, Behrouz Vossoughi, Cameron Mitchell, Lysa Hayland en William Smith.

Krikkemikkig ineengeknutseld wegwerpproduct. Palestijnse terroristen kidnappen in een boetiek in Beverly Hills de dochter van de president van de V.S. Frank Stallone (Sylvesters broertje) komt, als een duvel uit een doosje, aan het eind even te voorschijn om haar te redden.

Hobgoblins

1988 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van Rick Sloane. Met o.a. Tom Bartlett, Billy Frank, Steven Boggs, Paige Sullivan en Kelley Palmer.

Wie dacht dat MUNCHIES het ergste plagiaat was van THE GREMLINS moet maar eens kijken naar deze rotzooi van de makers van de serie VICE ACADEMY. In dit geval kruipt het onbeholpen, stramme beest in de fluthersens van de flutfiguren, zodat het grotendeels achter de schermen kan blijven.

Games of Survival

1988 | Sciencefiction, Actiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van Armand Gazarian. Met o.a. Nikki Hill, Cindy Coatman, Roosevelt Miller Jr., Steve Dalton en Johnnie Saiko.

Aliens vermaken zichzelf door verschillende barbaren die op mensen lijken naar de aarde te vervoeren, voor een strooptocht door Los Angeles, op zoek naar een verborgen hemellichaam, in het bezit van een onrechtmatige eigenaar. De kijkers kunnen zich vermaken (tot het gaat vervelen) met het meelijwekkende spel, de dialogen en de produktiewaarden gemaakt zonder geld.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alan Dermarderosian op televisie komt.

Reageer