Elizabeth Welch

Acteur

Elizabeth Welch is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Fiddlers Three

1944 | Komedie, Drama

Verenigd Koninkrijk 1944. Komedie van Harry Watt. Met o.a. Tommy Trinder, Sonnie Hale, Frances Day, Francis L. Sullivan en Ernest Milton.

Het vervolg op SAILORS THREE. Zeelui worden door de bliksem getroffen en komen in het oude Rome terecht. De grappen en grollen mogen er zijn, de decors zijn echter zeer matig.

Alibi

1942 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1942. Thriller van Brian Desmond Hurst. Met o.a. Margaret Lockwood, Hugh Sinclair, James Mason, Raymond Lovell en Enid Stamp-Taylor.

Een helderziende in een nachtclub dwingt de eigenares hem een alibi voor een moord te geven. Een zwakke thriller, beslist inferieur aan het Franse origineel van Piere Chenal met Erich von Stroheim en Louis Jouvet. Naar het boek van Marcel Achard.

Big Fella

1937 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1937. Komedie van J. Elder Wills. Met o.a. Paul Robeson, Elizabeth Welch, Roy Emerton en Marcelle Rogez.

Een Amerikaanse zanger-acteur brengt in Marseilles een zoekgeraakt kind terug naar zijn Engelse ouders. Een leuke, lichtvoetige tragikomedie.

Song of Freedom

1936 | Film noir, Muziek

Verenigd Koninkrijk 1936. Film noir van J. Elder Wills. Met o.a. Paul Robeson, Elizabeth Welch, George Mozart, Esme Percy en Arthur Williams.

Robeson speelt de Londense havenarbeider die concertzanger wordt en in Afrika op zoek gaat naar zijn oorsprong. Het veelbelovende gegeven haalt het niet, maar Robeson is als altijd de moeite waard.

Death at Broadcasting House

1934 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1934. Misdaad van Reginald Denham. Met o.a. Ian Hunter, Austin Trevor, Mary Newland, Val Gielgud en Peter Hadden.

Een acteur wordt midden in een hoorspel vermoord. In de loop van de film ontrafelt een rechercheur van Scotland Yard het mysterie en ontmaskert hij de moordenaar. Dit sluitende en amusante korte misdaadverhaal maakt handig gebruik maakt van de BBC-radio als achtergrond.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elizabeth Welch op televisie komt.

Reageer