Cristina Donadio

Acteur

Cristina Donadio is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Kommando Leopard

1985 | Actiefilm, Oorlogsfilm

Italië/Duitsland 1985. Actiefilm van Antonio Margheriti. Met o.a. Lewis Collins, Klaus Kinski, John Steiner, Manfred Lehmann en Tom Danneberg.

Een groot opgezette actiefilm over de strijd tussen guerillero's en de militaire machthebbers van een totalitair geregeerde Zuidamerikaanse staat. In vergelijking met de talrijke spectaculaire gevechtsscènes schieten de humanitaire aspecten van de film tekort.

La Festa Perduta

1981 |

Italië 1981. Pier Giuseppe Murgia. Met o.a. Fabrizio Bentivoglio, Cristina Donadio en Stefano Raffi.

Deze film gaat de politieke keuzes na van enkele jonge mensen die betrokken waren bij de gewelddadige studentenprotesten van 1977. De kijker krijgt verschillende stadia van politieke escalatie to aan gewapend verzet te zien. Ondanks het bloedeloze script en de eendimensionale karakters, komen er toch dramatische scènes in voor, die echter niet goed werken. Goedbedoelde film-met-boodschap van Murgia, linkse criticus van het terrorisme, is slechts ten dele geslaagd.

Neapolitanische Geschwister

1978 | Drama, Muziek

Italië/Duitsland 1978. Drama van Werner Schroeter. Met o.a. Romeo Giro, Antonio Orlando, Margareth Clémenti, Tiziana Ambretti en Cristina Donadio.

Een van de sterkste opera-melodrama's van Schroeter met meeslepende ensceneringen die steeds aan oude films en bekende toneel-opvoeringen doen denken. Liefde en haat, leven en dood in Napels in een aangrijpende en romantische film. Scenario van regisseur Schroeter en Wolf Wondratschek. Camerawerk van Thomas Mauch.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cristina Donadio op televisie komt.

Reageer