Nancy Mulford

Acteur

Nancy Mulford is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Avenger

1990 | Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Cedric Sundstrom. Met o.a. Frank Zagarino, Oliver Reed, Nancy Mulford, Jeff Weston en Sean Taylor.

Ondermaatse B-film waarin muzikant Zagarino wordt veroordeeld wegens moord, die hij niet begaan heeft. Nadat hij uit de bajes is vrijgelaten, gaat Reed hem als een brutale gangstersbaas chanteren. Het draaiboek is van John Cianetti.

Red Dune

1989 | Drama, Actiefilm, Avonturenfilm

Zuid-Afrika 1989. Drama van Heinrich Dahms. Met o.a. Nancy Mulford, Todd Jensen en Philip Brown.

Driehoeksgeval met centraal een jongeman die in de Kalahari- woestijn wil gaan duinsurfen, er autopech heeft en door een jong echtpaar wordt opgevangen, waarna de vrouw (Mulford) het voorwerp wordt van een gewelddadige strijd tussen twee macho's. Veel heeft dit al te doorzichtige driehoekje niet te bieden. Ook bekend als DUNE SURFER.

Skeleton Coast

1988 | Actiefilm, Oorlogsfilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk/Zuid-Afrika 1988. Actiefilm van John 'Bud' Cardos. Met o.a. Ernest Borgnine, Daniel Greene, Leon Isaac Kennedy, Robert Vaughn en Nancy Mulford.

Voortsjokkend actiegedoe, dat uitpuilt van de beroemdheden. Huurlingen proberen de zoon van Borgnine te redden uit een van karton lijkend fort in het door oorlog verscheurde Angola. De titel doet denken aan COAST OF SKELETONS uit 1964; beide films werden dan ook geproduceerd door de internationale B-filmmaker Harry Alan Towers.

Act of Piracy

1988 | Actiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten/Zuid-Afrika 1988. Actiefilm van John 'Bud' Cardos. Met o.a. Gary Busey, Belinda Bauer, Ray Sharkey, Nancy Mulford en Nadia Bilchik.

Busey als oud-soldaat begint een wereldwijde klopjacht naar een wrede huurling, gespeeld door Sharkey, die er met zijn jacht en kinderen vandoor is gegaan. Degelijk acteerwerk houdt dit gewelddadige actie-avontuur drijvend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nancy Mulford op televisie komt.

Reageer