Gianni Ciardo

Acteur

Gianni Ciardo is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Nulla ci può fermare

1992 | Mysterie, Komedie

Italië 1992. Mysterie van Antonio Luigi Grimaldi. Met o.a. Maurizio Donadoni, Roberto De Francesco, Margaret Mazzantini, Margherita Buy en Remo Remotti.

Mysterieuze jonge vrouw huurt twee detectives in om haar te beschermen tegen een maniak die haar achtervolgt. Vreemde gebeurtenissen stapelen zich op. De speurneuzen ontdekken dat de vrouw helemaal niet wordt achternagezeten. Haar motief wordt pas duidelijk in de verrassende ontknoping. Sympathieke spelers behoeden de film voor middelmatigheid.

Provare per credere

1987 | Komedie

Italië 1987. Komedie van Sergio Martino. Met o.a. Gianni Ciardo, Tini Cansino en Silvio Spaccesi.

Een jong echtpaar is niet erg gelukkig. De vrouw wil haar man verlaten, omdat ze denkt dat hij ontrouw is. Hij raakt gedeprimeerd. Een vriend wil hem opbeuren en laat hem een knappe danseres ophalen van het vliegveld. Ze wordt verliefd op hem. Drie van haar collega's mogen in zijn huis logeren. Om aan zijn schoonvader te ontsnappen, die hem de schuld geeft van het mislukte huwelijk van zijn dochter, vermomt hij zich als vrouw en wordt een van de danseressen. Hij ontdekt dat zijn vrouw een relatie heeft met zijn vriend. Een redelijk origineel verhaal, maar slecht verfilmd.

Italiani a Rio

1987 | Erotiek, Komedie

Italië 1987. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Gianni Ciardo, Leo Gullotta, Mauro di Francesco, Silvio Spaccesi en Clelia Rondinello.

Drie bankemployés winnen een reis naar Rio de Janeiro, waar ze zich eens lekker gaan uitleven. De zo verlegen jongste versiert een fantastische Braziliaanse, de oudste blijft dromen van de vrouw van zijn leven, terwijl de derde namen, adressen en telefoonnummers verzamelt in de hoop dat het ooit eens raak zal zijn. Veel schaars geklede fraaie dames, veel bloot en lijf-aan- lijfwerk in deze stompzinnige sekskomedie.

I Figli...so' pezzi è core

1982 | Drama

Italië 1982. Drama van Alfonso Brescia. Met o.a. Mario Merola, Anna Maria Ackermann, Michele Esposito, Ivan Rossinov en Gianni Ciardo.

Het verhaal van een man wiens kind sterft bij de geboorte en die ter vervanging een weeskind adopteert. Zijn vrouw sterft een paar jaar later en dan komt de wettige vader zijn zoon opeisen. Goed spel en degelijke regie.

Pierino medico della Saub

1981 | Komedie

Italië 1981. Komedie van Giuliano Carmineo. Met o.a. Alvaro Vitali, Mario Carotenuto, Serena Bennato, Giuseppe Ferrara en Carolina Palermo.

De verdere avonturen van de gekke Pierino (Vitali), dit keer net terug uit Ethiopië na afronding van zijn artsenstudie. Ondanks zijn bul weet hij niets van medicijnen. Toch krijgt hij, op voorspraak van de Loge P2, een baan als arts bij een van de beste ziekenhuizen van Rome. Daar stapelt hij natuurlijk de ene blunder op de andere. Bepaalde scènes zijn om te gillen van het lachen, met name als het gaat over corruptie, vriendjespolitiek, gekochte bescherming, voorkeursbehandeling en alle andere chronische ziekten waaraan Italië lijdt. Jammer genoeg is de film slecht gemaakt.

La dottoressa preferisce i marinai

1981 | Komedie

Italië 1981. Komedie van Michele Massimo Tarantini en Michele M. Tarantini. Met o.a. Alvaro Vitali, Gianni Ciardo, Renzo Palmer, Paola Senatore en Marisa Mell.

Nog zo`n vulgaire komedie met Vitali en Ciardo als werknemers (ze moeten glazenwassen en zo zien ze nog wat) in een groot hotel. Op een dag arriveren er matrozen van de Italiaanse marine met hun commandant die een geheime rendez-vous met zijn geliefde heeft. Afgezien van de chaos die de matrozen veroorzaken, zijn Vitali en Ciardo ook nog eens getuige van een moord en zijn ze gedwongen te vluchten. Grove humor en enig bloot zijn de ingrediënten van deze afgrijselijke film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gianni Ciardo op televisie komt.

Reageer