Kurt Schwoebel

Acteur

Kurt Schwoebel is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Veronica 2030

1999 | Erotiek

Verenigde Staten 1999. Erotiek van Gary Craver en Gary Graver. Met o.a. Julia, Joseph Roth, Everett Rodd, Stephanee LaFleur en E.R. Wolf.

Veronica (Julia) is een sexy robot met fraai gevormde, redelijk grote borsten, die in hun vorm ondersteund worden door siliconen. Ze heeft twee ondeugende en uitdagende tatoeages. Ze is een andro[KA3]ide, dus meer mens dan machine, uit het jaar 2030 (het komt eerder dan u denkt!). Ze bevindt zich in 1998 in L.A. in een lingeriezaakje dat op de rand van het faillissement staat. De winkel is van Harry Horner (Roth), een SF-idioot (die bestaan ook!) en hij had het van zijn oom ge[KA3]erfd. Door haar komst begint de tent te lopen en net als Harry verliefd op haar wordt, laat een zekere Camilla (Fritz), die vanaf de achterbank van haar extralange limousine met een portabele telefoon al haar zaken regelt, Veronica kidnappen - logisch toch? Later keert Veronica gelukkig weer terug naar Harry. Ondertussen heeft regisseur Craver die zelf achter de camera stond, de kijker getracteerd op een horde van onscherpe beelden en hele korte flitsen van vlees, die het ergste doen vermoeden: allemaal bloot gedoe. Bah. Deze film (al is dat woord eigenlijk niet van toepassing) is van nul en generlei waarde.

Femalien II

1998 | Erotiek, Sciencefiction

Verenigde Staten 1998. Erotiek van Cybil Richards. Met o.a. Venesa Taylor, Debra Summers, Summer Leeds, Kurt Schwoebel en Christopher Caldovino.

Twee buitenaardse wezens bezoeken de aarde om hun vrouwelijke soortgenoot op te sporen. Wanneer ze haar eenmaal hebben gevonden geeft ze te kennen niet meer terug te willen. Ze vindt het fenomeen mannen wel heel interessant

The Exotic House of Wax

1996 | Erotiek, Thriller

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Cybil Richards. Met o.a. Blake Pickett, Jacqueline Lovell, Everett Rodd, Kurt Schwoebel en Lisa Comshaw.

De meeste wassenbeeldenmusea zijn saai, maar het erotische wassenbeeldenmuseum valt hier niet onder. Hier stijgt ook de erotische spanning, naarmate de temperatuur in het gebouw stijgt. De beelden beginnen dan niet te smelten, maar smeulen van seksuele opwinding. De mooiste en machtigste mensen uit de geschiedenis van de wereld, die vereeuwigd zijn in was, komen tot leven om opnieuw in extase te geraken.

Malibu Nights

1996 | Actiefilm, Erotiek

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Serge Rodnunsky. Met o.a. Kurt Schwoebel, Lori Dawn, Jay Ehler, Vanessa Giorgio en LoriDawn.

Op een warme nacht in Malibu stort de schatrijke projectontwikkelaar Thomas Delaney in een ravijn. Het is niet duidelijk of de man zelfmoord pleegde of vermoord werd. Jake White en zijn partner Tim worden op de zaak gezet en ontdekken al snel boze opzet. Als het stel Delaney's smoezelige privé-leven onderzoekt, komen ze op het spoor van Jake's vroegere vriendin Lisa, waarvan later blijkt dat ze bij het slachtoffer was, de nacht dat hij overleed. Jake kan niet geloven dat Lisa bij de moord betrokken is, terwijl Tim zijn uiterste best doet hem van het tegendeel te overtuigen. Hoewel Lisa de verdenking op zich laadt, blijkt al snel dat ook Tim het nodige te verbergen heeft. Wie kan Jake nog vertrouwen?

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kurt Schwoebel op televisie komt.

Reageer