Angela Covello is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

I Corpi Presentano Tracce di Violenza Carnale

1973 | Horror

Italië 1973. Horror van Sergio Martino. Met o.a. Suzy Kendall, Tina Aumont, Roberto Risacco, John Richardson en Angela Covello.

Een jonge vrouw (Kendall) wordt in een afgelegen villa geterroriseerd door een gemaskerde vrouwenmoordenaar die de neiging heeft zijn slachtoffers te ontleden. Prima materiaal voor een horror-thriller, maar dit werkje trakteert ons op lezingen over Italiaanse beeldhouwkunst, deprimerende hoeveelheden ontkleedpartijen, lesbische sc[KA2]enes en zoveel personages die zich verdacht gedragen dat men de killer bij zijn ontmaskering niet eens herkent (een constructie waarop de Italianen wel het patent lijken te bezitten). Ook bekend als TORSO.

Baba Yaga

1973 | Horror

Italië/Frankrijk 1973. Horror van Corrado Farina. Met o.a. Carroll Baker, George Eastman, Isabelle de Funes, Ely Galleani en Sergio Masieri.

Dit chaotische hekserijverhaal met voodoo-elementen is geïnspireerd op de strips van de populaire Italiaanse tekenaar Guido Crepax.

I Giochi proibiti de l'Aretino Pietro

1972 | Erotiek

Italië 1972. Erotiek van Piero Regnoli. Met o.a. Femy Benussi, Tony Kendall, Rosemarie Lindt, Shirley Corrigan en Angela Covello.

Z[KA1]e[KA1]er losjesweg op Pietro Aretino (1492-1556) gebaseerde erotische verhalen, opgenomen in het bergstadje Gubbio, waar Zeffirelli zijn ROMEO & JULIA schoot, en gesitueerd in het Umbria anno 1550. Vier vrouwen worden tijdens een proces veroordeeld omdat zij vier mannen hebben bedrogen. Soms boertig, soms schunnig, vaak Decamerone-achtig maar meestal onbenullig.