Kevin Munroe

Regisseur, Scenarist

Kevin Munroe is regisseur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Ratchet & Clank

2016 | Animatie, Sciencefiction

Verenigde Staten 2016. Animatie van Kevin Munroe en Jericca Cleland.

Animatiefilm waarin de kleine Ratchet samen met robot Clank in actie komt om het universum voor totale vernietiging te behoeden. Gebaseerd op de wereldwijd succesvolle game.

Dylan Dog: Dead of Night

2010 | Actiefilm, Komedie, Misdaad

Verenigde Staten 2010. Actiefilm van Kevin Munroe. Met o.a. Brandon Routh, Sam Huntington, Anita Briem, Taye Diggs en Dennis Farina.

Nachtmerrie-detective Dylan Dog is een stripboekpersonage van Italiaan Tiziano Sclavi, ontsproten in 1986 en in 2017 nog steeds een van de best verkochte strips in Italiƫ. In deze Amerikaanse filmversie jaagt Dog op onmenselijke criminelen in New Orleans, zoals vampiers, zombies, weerwolven, en wat niet al. Niet omdat ze onmenselijk zijn, Dog komt alleen kijken als ze de orde danig verstoren. Ondanks een miezerig budget van twintig miljoen dollar ziet de film er aangenaam duister uit, met prima speciale effecten. Maar daar is alles mee gezegd, want verhaallijn en dialogen zijn tergend saai en voorspelbaar.

TMNT

2007 | Animatie, Actiefilm, Fantasy

Verenigde Staten/Hongkong SAR van China 2007. Animatie van Kevin Munroe.

De vier jeugdige, in ninja-strijdtechnieken geschoolde, gemuteerde schildpadden Leonardo, Donatello, Michelangelo en Raphael zijn uit elkaar gegroeid. Ondertussen smeedt een eeuwenoud kwaad een duivels plan. Kunnen de vier hun geschillen bijleggen? Minder melig - en minder grappig - dan de tv-serie, maar TMNT ziet er wel mooi uit. Voor jongetjes van een jaar of tien, en voor wie het leuk vindt om te kijken naar met traditionele Japanse wapens uitgeruste glimmende schildpadachtigen met min of meer menselijke ogen, tanden en motoriek. Met de stemmen van oa Nolan North, James Arnold Taylor en Mako.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kevin Munroe op televisie komt.

Reageer