Lupita Gallardo

Acteur

Lupita Gallardo is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

El Mexicano

1944 | Drama

Mexico 1944. Drama van Agustín P. Delgado. Met o.a. David Silva, Lupita Gallardo en Miguel Inclán.

Een eenvoudige maar zeer edelmoedige mijnwerker wordt revolutionair. Zeer matige regie van een film die tien jaar eerder gemaakt had kunnen zijn.

Amor prohibido

1944 | Drama

Mexico 1944. Drama van Arcady Boytler. Met o.a. Domingo Soler, Lupita Gallardo en Jorge Vélez.

De problemen en amoureuze verwikkelingen waarin een familie verzeild raakt. De laatste film van Boytler, doet in slechtheid niet onder voor zijn voorgaande films.

El Hijo de Cruz Diablo

1941 | Avonturenfilm

Mexico 1941. Avonturenfilm van Vicente Oroná. Met o.a. Tomás Perrín, Lupita Gallardo en Antonio Bravo.

De geestverschijning van Cruz Diablo die opkomt voor de armen en de mensen die worden uitgebuit, staat op om de schanddaden van zijn vijanden te wreken. Een zeer middelmatige avonturenfilm; het vervolg op CRUZ DIABLO, waaraan tevens het thema is ontleend.

Mala yerba

1940 | Drama

Mexico 1940. Drama van Gabriel Soria. Met o.a. Arturo de Córdova, Lupita Gallardo, René Cardona en Estela Inda.

Een man is geïnteresseerd in een vrouw van lichte zeden, omdat hij ziet dat zij in de grond van haar hart een goede vrouw is. De muziek van deze film is de laatste die door de grote componist Silvestre Revueltas is gecomponeerd. Een onbenullig, huilerig melodrama.

El Secreto de la monja

1939 | Drama

Mexico 1939. Drama van Raphael J. Sevilla. Met o.a. Lupita Gallardo, José Crespo en René Cardona.

Een jonge kapitein verneemt dat zijn vrouw bij een schipbreuk wordt vermist. Wanhopig stort hij zich in een losbandig leven, totdat hij verliefd wordt op een lief, jong meisje. Zoals bij de film SOR JUANA INÉS DE LA CRUZ, geregisseerd door Peón in het jaar '35, worden de wederwaardigheden en avontuurtjes verteld van de beroemde dichteres Juana de Asbaje voordat zij haar intrede in het klooster deed.

Cielito lindo

1936 | Drama

Mexico 1936. Drama van Roberto O'Quingley. Met o.a. Pepe Ortiz, Lupita Gallardo, Arturo de Córdova en Carlos López 'Chaflán'.

Een gevoelig conflict tussen twee moedige mensen die liever wat opofferen dan zich te verlagen tot kleingeestig gedoe. De film deed destijds nogal wat stof opwaaien. Op gepaste wijze geregisseerd en goed vertolkt.

Cruz Diablo

1934 | Avonturenfilm

Mexico 1934. Avonturenfilm van Fernando de Fuentes. Met o.a. Ramón Pereda, Lupita Gallardo, Julián Soler en Vicente Oroná.

Een mysterieuze gemaskerde, een strijdlustig man, steelt van de rijken om de armen te helpen, en vecht tegen de tirannie van een vermeende graaf. Op gepaste wijze en luisterrijk geregisseerd; bovendien een daverend kassucces.

El Tigre de Yautepec

1933 | Drama

Mexico 1933. Drama van Fernando de Fuentes. Met o.a. Pepe Ortiz, Lupita Gallardo, Adria Delhort en Consuelo Segarra.

Na vele heldendaden wordt een bandiet gearresteerd en voor de ogen van zijn moeder en verloofde gefusilleerd. Een onzinnige film, onbeholpen geregisseerd door een regisseur die met het onderwerp, een werk van Jorge Pezet, duidelijk geen raad wist.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lupita Gallardo op televisie komt.

Reageer