Charlene Choi

Acteur

Charlene Choi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Storm Warriors

2009 | Actiefilm, Avonturenfilm, Fantasy

2009. Actiefilm van Danny Pang en Oxide Pang Chun. Met o.a. Aaron Kwok, Ekin Cheng, Nicholas Tse, Charlene Choi en Simon Yam.

New Police Story

2004 | Actiefilm, Drama

Hongkong SAR van China/China 2004. Actiefilm van Benny Chan. Met o.a. Jackie Chan, Nicholas Tse, Charlene Choi, Charlie Yeung en Daniel Wu.

Geen slapstick voor de verandering, in dit Jackie Chan-vehikel, maar een poging tot serieus acteerwerk van de martial arts-meester, die na een reeks Hollywoodfilms terugkeert naar Hongkong. Chan speelt een agent die getuige is van de afslachting van een groep collega's door een sadistische jeugdbende. Hij grijpt aanvankelijk naar de drank, maar besluit in actie te komen wanneer een op de moordpartij gebaseerd computerspel opduikt. Zonder relativerende knipogen wordt het verhaal hier en daar nogal belachelijk, maar acrobatische stunts uithalen kan Chan op z'n vijftigste nog als de beste.

The Twins Effect

2003 | Actiefilm, Horror

Hongkong SAR van China 2003. Actiefilm van Dante Lam. Met o.a. Ekin Cheng, Charlene Choi, Jackie Chan en Mickey Hardt.

De beroemde vampierdoder Reeve bindt de strijd aan met een onderwereld vol vampiers, aangevoerd door zijn aartsvijand The Duke. Deze jaagt op het bloed van de Prins der Vampiers dat nodig is om de aarde in duisternis te kunnen hullen. Om de wereld tegen de vampiers te beschermen moet Reeve The Duke zien tegen te houden voor het te laat is. Hij wordt hierbij geholpen door de twee doortastende jongedames Helen en Gypsy.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Charlene Choi op televisie komt.

Reageer