Jonathan Sagall

1962 Acteur

Jonathan Sagall (1962) is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Schindler's List

1993 | Oorlogsfilm, Drama, Biografie

Verenigde Staten 1993. Oorlogsfilm van Steven Spielberg. Met o.a. Liam Neeson, Ben Kingsley, Ralph Fiennes, Caroline Goodall en Embeth Davidtz.

Prachtfilm met treffende muziek, bekroond met zeven Oscars, naar de gelijknamige roman van Thomas Keneally. De Duitse zakenman Oskar Schindler (Neeson) is een nazi die denkt een slaatje te kunnen slaan uit de oorlog door in Krakau een potten- en pannenfabriek te openen. Als werknemers zijn immers goedkope, Joodse dwangarbeiders beschikbaar. Het is Schindler aanvankelijk alleen om het geld te doen, maar als hij getuige is van een zuivering in het getto komt hij tot inkeer. Uiteindelijk gebruikt hij zijn hele vermogen om meer dan duizend Joden te redden.

Eis am Stiel - 8.Teil

1988 | Komedie, Erotiek, Muziek

Israël/Duitsland 1988. Komedie van Reinhard Schwabenitzky. Met o.a. Zachy Noy, Jesse Katzur, Jonathan Sagall, Sybille Rauch en Elfi Eschke.

De eeuwige tieners Johnny (Noy), Benny (Katzur) en Bobby (Sagall) storten zich weer op erotische avontuurtjes. Dit keer willen ze een leegstaande strandclub tot liefdesnest ombouwen, maar de koppige Peggy (Martin) vormt een lastig obstakel. Is het een wonder dat het in dit achtste deel aan vaart en originaliteit ontbreekt? Het scenario is van regisseur Schwabenitzky naar een idee van Noy. Het camerawerk is van Karl Kases. Ook bekend als SUMMERTIME BLUES.

Eis am Stiel, 7. Teil - Verliebte Jungs

1986 | Komedie, Erotiek

Israël/Duitsland 1986. Komedie van Walter Bannert. Met o.a. Jesse Katzur, Zachi Noy, Jonathan Sagall, Sissi Liebold en Sibylle Rauch.

Noy's rijke ouders zijn met vakantie. Hij gaat met Katzur en Segal een ritje maken langs de kust in de peperdure Cadillac- cabriolet en knalt tegen een boom. De reparatie gaat zeshonderd dollar kosten en hun zakken zijn uiteraard leeg. Ze zoeken werk aan het strand en algauw is de schade en schande vergeten en duiken ze in de hupse meiden. Gelukkig de een na laatste z.g. pikante klucht uit de serie die net zo onvolwassen is als het publiek waarvoor hij bedoeld is. Muziek uit de periode 1953-1959. Ook bekend als VERLIEBTE JUNGS.

Sapiches

1983 | Erotiek, Komedie, Drama

Israël/Duitsland 1983. Erotiek van Boaz Davidson. Met o.a. Yiphtakh Katzur, Tzahi Noi, Jonathan Sagall, Dvora Kedar en Menashe Warshawsky.

In het vierde deel van deze Israëlisch-Duitse co- produktie zijn onze vrienden in dienst. Er is echter een vrouwenkamp om de hoek en in het kamp zit een homoseksuele arts. Stof genoeg voor allerlei platte en melige grappen.

Roman Zair

1983 | Erotiek

Duitsland/Israël 1983. Erotiek van Dan Wolman. Met o.a. Yiftach Katzur, Zachi Noy, Jonathan Sagall, Devora Keidar en Menashe Warshawsky.

Alweer deel vijf uit de schijnbaar oneindige, LEMON POPSICLE- serie waarin de drie mentaal gehandicapte hoofdrolspelers nog steeds achter de beschikbare meisjes aan zitten. Nieuwste deprimerende aanwinst is het Duitse would-be sterretje Dollar in een van de meest vernederende vertolkingen ooit op het witte doek te zien. Wie dit soort primaire ongein grappig vindt, loopt daar beter niet mee te koop. Ook bekend als BABY LOVE.

Nagua

1983 | Drama, Erotiek

Israël 1983. Drama van Amos Guttman. Met o.a. Jonathan Sagall, Ann Traub, Ben Levme, Dita Arel en Boaz Torjemann.

Een ongewone, boeiende film over een jonge joodse homoseksuele filmmaker die in het hedendaagse Israël de grootste moeite heeft om het budget voor zijn debuutfilm bij elkaar te krijgen. Geselecteerd voor het festival van Montreal. De Israëlische regering distantieerde zich officieel van de film en boycotte ook de verspreiding in eigen land. Hoofdrolspeler Segal, bekend uit de LEMON POPSICLE-serie, werd na de release van de film door Cannon, de producenten van de LEMON POPSICLE-serie, ontslagen en vervangen. Al dat tumult is op z'n minst overdreven, want NAGUA is in de eerste plaats een integere, sober gemaakte en overtuigende psychologische film, met een sterke rol van Segal. De seksscènes zijn functioneel, en zeker niet hitsig of sensationeel. Ook bekend als DRIFTING.

Private Popsicle

1982 | Drama

Israël/Duitsland 1982. Drama van Boaz Davidson. Met o.a. Jonathan Sagall, Dietmar Siegart, Sonia Martin, Zachi Noy en Iftach Katzur.

Drie jongens voelen zich in het leger prima thuis, omdat ze daar hun vrije (liefdes)leven onbekommerd kunnen voortzetten. De stupiditeit van hun superieuren zorgt voor de komische noot en de zestiger jaren-hits voor het muzikale behang.

Shifshuf Naim

1981 | Erotiek, Komedie

Duitsland/Israël 1981. Erotiek van Boaz Davidson. Met o.a. Yiftach Katzur, Jonathan Sagall, Zachi Noy, Sybille Rauch en Menasche Warschewski.

Het derde deel van deze serie biedt niets nieuws. De hoofdfiguren zijn een jaartje ouder. Benny's nicht uit Duitsland komt; zijn twee vrienden proberen haar te versieren en Jony neemt zijn pianolessen serieus. Seksavonturen in allerlei variaties, een hoop drukte en deuntjes uit de jaren 1950-1970. Ook bekend als HOT BUBBLEGUM en LIEBELEIEN.

Yotz' im Kavua

1978 | Erotiek, Komedie

Israël 1978. Erotiek van Boaz Davidson. Met o.a. Jonathan Sagall, Yvonne Michaels, Zachi Noy, Yiftach Katzur en Rachel Steiner.

Deze tweede aflevering uit de LEMON POPSICLE-reeks, die gaat over de seksuele belevenissen van drie vrienden is seksistisch en vervelend. De jonge Benny (Katzur) versiert op het strand een meisje, maar ze wil onder geen voorwaarde met hem naar bed. Dan zoekt hij troost bij de vriendin van zijn vriend Jonny (Noy) en dat levert weer de nodige verwikkelingen op. Ook bekend als GOING STEADY.

Lemon Popsicle

1978 | Erotiek, Komedie

Israël 1978. Erotiek van Boaz Davidson. Met o.a. Yiftach Katzur, Anat Atzmon, Jonathan Sagall, Zachi Noy en Deborah Kedar.

De eerste en aardigste film uit de haast eindeloze LEMON POPSICLE-reeks. De film speelt in Israël rond 1960 en gaat over drie vrienden die hun eerste seksuele ervaringen opdoen, met alle leuke en minder leuke gevolgen vandien. In deze film moet een verlegen tiener met behulp van een hartenbreker uit zijn klas een meisje veroveren. Rockmuziek op de geluidsband van Bill Haley, Little Richard, The Shadows, Paul Anka, Paul and Paula, Bobby Vinton etc. Ook bekend als: ESKIMO LIMON/LEMON POPSICLE.

The Exo-Man

1977 | Actiefilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 1977. Actiefilm van Richard Irving. Met o.a. David Ackroyd, Anne Schedeen, A Martinez, Harry Morgan en Kevin McCarthy.

Natuurkundeprofessor Ackroyd is verlamd, en dat is de schuld van het syndicaat. Hij construeert een speciaal 'exo-pak' die hem voldoende mobiliteit verschaft om wraak te nemen op zijn aanvallers. Teleurstellend en saai 'Superman'-verhaal. Henri Simoun en Lionel E. Siegel bewerkten een verhaal van Simoun en Martin Caidin tot scenario.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jonathan Sagall op televisie komt.

Reageer