Timothy Patrick Quill

Acteur

Timothy Patrick Quill is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money

1999 | Horror, Actiefilm

Verenigde Staten 1999. Horror van Scott Spiegel. Met o.a. Robert Patrick, Bo Hopkins, Muse Watson, Danny Trejo en Bruce Campbell.

Deze sequel heeft een aantal zaken gemeen met zijn voorganger: de film bestaat uit twee gedeeltes, een misdaadverhaal en een vampierverhaal, en Quentin Tarantino en Robert Rodriguez waren uitvoerend producent. Hierbij houdt de vergelijking beslist op, want het scenario van regisseur Spiegel en Duane Whitaker naar een verhaal van Spiegel en Boaz Yakin, heeft kop noch staart en een inhoud ontbreekt. In dit vormeloze omhulsel wordt een bank overvallen en trachten vampiers de politie uit te roeien. De dialogen zijn betekenisloos en slaan nergens op. Beide verhalen hebben nauwelijks iets met elkaar te maken; de rollen zijn slecht en het geheel is onbegrijpelijk. Af en toe een aardige scène, maar dat rechtvaardigt geen sessie van anderhalf uur. Regisseur Spiegel is te herkennen als pornoregisseur en Campbell, de veteraan uit de eerste film, legt gelijk al het loodje. Sexy Thiessen uit de tv-serie Beverly Hills, 90210 is eventjes te zien en speelt het rolletje van Pam. Het camerawerk is van Philip Lee. Absoluut te mijden, tenzij je eindeloos wilt staren naar vampiers en van veel bloed en bloederigheid houdt.

Touch Me

1997 | Drama, Romantiek

Verenigde Staten 1997. Drama van H. Gordon Boos. Met o.a. Michael Vartan, Peter Facinelli, Kari Wuhrer, Erica Gimpel en Jamie Harris.

Een actrice vermoedt dat haar vriend vreemdgaat en laat zich testen op HIV. Ze blijkt besmet te zijn en moet steunen op de mensen die het dichtst bij haar staan

Killers

1996 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Thriller van Mike Mendez. Met o.a. Dave Larsen, David Gunn, C.T. Miller, Damian Hoffer en Wendy Latta.

Niemand had het zien aankomen, maar op een nacht nemen Odessa (Larsen) en Kyle (Gunn) een geweer in hun handen en schieten hun ouders vol hagel. De wet is genadeloos en beide jongeren, die niet het minste berouw tonen, wacht de elektrische stoel. Ze kunnen echter op bloederige wijze uit de gevangenis ontsnappen. Een heel mediacircus is het gevolg en de twee moordenaars worden ware volkshelden. Ze slagen erin zich te verschuilen in een klein stadje, waar ze de familie Ryan gijzelen. Wat ze echter niet beseffen is dat de Ryans hen nog heel wat kunnen bijbrengen op het gebied van moorden. NATURAL BORN KILLERS revisited. Weer wordt de maatschappij beschuldigd van het voortbrengen van genadeloze moordenaars, die door de sensatiezucht van de media grinnikende helden worden. Het is allemaal duidelijk met weinig geld gemaakt en het geweld primeert op elke vorm van maatschappijkritiek. De film heeft wel alles om uit te groeien tot een cult-succes. Debuterend regisseur Mendez schreef het scenario samen met hoofdrolspeler Larsen. Het camerawerk is van Darko Suvac.

Forgotten Sins

1996 | Drama

Verenigde Staten 1996. Drama van Dick Lowry. Met o.a. John Shea, William Devane, Bess Armstrong, Dean Norris en Brian Markinson.

Twee tienermeisjes beschuldigen hun vader van incest en satanisme. Door een hem vijandige jury wordt hij veroordeeld, ook al kan hij zich van het gebeurde niets van herinneren. Hij begint de beschuldigingen zelfs te geloven en schakelt een psycholoog in die de zaak tot op de bodem uit moet zoeken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Timothy Patrick Quill op televisie komt.

Reageer