Daniel Alvarado

Acteur

Daniel Alvarado is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Rio Negro

1990 | Drama

Venezuela/Frankrijk 1990. Drama van Atahualpa Lichy. Met o.a. Ángela Molina, Frank Ramirez, Daniel Alvarado, Marie-José Nat en Nathalie Nell.

Venezuela 1912: in het Amazonegebied uit de titel wordt Alvaro gouverneur van de Spaanse regering. Hij zorgt ervoor dat hij zijn zakken vult met een deel van de opbrengsten uit de locale rubberplantage; hij stelt de roulettetafel in en laat uit Frankrijk prostitu[KA1]ees overkomen, waaraan hij ook weer schandelijk verdient. Het hoofd van de beveiliging van de plantage Ramirez maakt een einde aan de heersende zedeloosheid door de decadente gouverneur af te zetten. Hij regeert voortaan het gebied met ijzeren hand (en de onvermijdelijke willekeur). Het volk is het kind van de rekening en komt van de regen in de drup. Een typisch Zuid-Amerikaans noodlot: van dictatuur verwisselen. Het scenario staat op naam van Frank Butler, Joaquin Gonzales, Eduardo De Gregorio, Antonio Larreta, Manolo Matji, Diana Lichy en regissuer Lichy. Het camerawerk is van Mario Garcia Joya.

Eroi dell'inferno

1988 | Oorlogsfilm

Italië 1988. Oorlogsfilm van Max Steel. Met o.a. Miles O'Keeffe, Fred Williamson, Chuck Connors, Renato D'Amore en Gabriel Gory.

Vijf mariniers, onder arrest wegens insubordinatie, weten te ontsnappen als de Vietcong het Amerikaanse kamp bij Huè vernietigt. Zij vluchten de jungle in, richting Cambodja, terwijl ze zich de Vietcong van het lijf houden. Tenslotte zijn er nog maar twee van de vijf mariniers over, maar ze gaan niet terug naar de V.S. Ze blijven samen in Vietnam om te vechten. Veel actie, maar het scenario is knudde en het spel is nog erger.

El secreto

1988 | Drama

Venezuela 1988. Drama van Armando Roche. Met o.a. Orlando Urdaneta, Daniel Alvarado, Marilda Vera en Vladimir Bibic.

Deze geschiedenis speelt zich af in Venezuela: de onrust aan de grens, de rijkspolitie, het tropische decor... alles moet bijdragen om er een actiefilm van te maken. Het resultaat is een zeer onevenwichtig werkje dat door de regisseur zelf geproduceerd werd.

Macu, la mujer del policia

1987 | Misdaad

Venezuela 1987. Misdaad van Solveig Hoogesteijn. Met o.a. Daniel Alvarado, María Luisa Mosquera, Frank Hernández, Tito Aponte en Ana Castell.

Na de verdwijning van drie kinderen valt de verdenking op een forse politieagent die kort daarvoor is getrouwd met een meisje van elf jaar. Het meisje moet zowel in haar eentje puberteit doormaken als de een tweetal koters meeslepen, laten opgroeien en opvoeden. Goed geregisseerd en gespeeld.

La matanza de Santa Bárbara

1986 | Fantasy

Venezuela 1986. Fantasy van Luis Correa. Met o.a. Daniel Alvarado, Aura Rivas, Omaira Abinade en Carlos Márquez.

Door een bloedwraak komt er een reeks omkopingen van de politie aan het licht. Een goed opgezette film, maar hij is niet resoluut genoeg en mist verbeeldingskracht.

De mujer a mujer

1986 | Drama

Colombia/Venezuela 1986. Drama van Mauricio Walerstein. Met o.a. Humberto Zurita, Elba Escobar en Daniel Alvarado.

De vriendschap tussen twee vrouwen gaat kapot wanneer er een man tussen hen komt. Goede vertolking en regie en een niet te verwaarlozen fotografie van José Alcalde.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Daniel Alvarado op televisie komt.

Reageer