Lorenzo Quinn is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Oriundi

1999 | Drama, Familiefilm, Horror

Brazilië 1999. Drama van Ricardo Brava. Met o.a. Anthony Quinn, Letícia Spiller, Paolo Betti, Gabriela Duarte en Paulo Autran.

VV.

Dalí

1990 | Biografie

Spanje 1990. Biografie van Antonio Ribas. Met o.a. Lorenzo Quinn, Sarah Douglas, Fracisco Guijar en Michael Catlin.

In 1940 geeft Dalí een uitgebreid interview in New York. Tijdens dit interview roept hij de eerste jaren van zijn leven weer in herinnering. Deze film is oppervlakkig schilderachtig en soms zelfs belachelijk. In de hoofdrol zien we een karikaturale Lorenzo Quinn, de zoon van Anthony. Met het oog op een internationale distributie, werd deze Spaanse film in het Engels opgenomen.

Stradivari

1989 | Biografie

Italië/Frankrijk 1989. Biografie van Giacomo Battiato. Met o.a. Anthony Quinn, Stefania Sandrelli, Fanny Basten, Francesco Quinn en Danny Quinn.

Het leven, de liefdes, de kunst en het vakmanschap van de grootste luitspeler aller tijden, Antonio Stradivari, die aan het eind van de zeventiende eeuw in Cremona woonde. Prachtig gespeeld door Anthony Quinn, die sterke acteurs om zich heen heeft. Bij de produktie van de film zijn kosten nog moeite gespaard. We zien het leven van de grote musicus vanaf zijn twintigste. Eerst wordt Stradivari gespeeld door Lorenzo Quinn, later, als hij ouder wordt, door Francesco en Anthony. Quinn en zonen zijn geweldig. Uitstekende muzikale leiding van Salvatore Accardo.

Onassis: The Richest Man in the World

1988 | Drama, Biografie

Verenigde Staten 1988. Drama van Waris Hussein. Met o.a. Raul Julia, Jane Seymour, Anthony Quinn, Francesca Annis en Anthony Zerbe.

Julia en Annis zijn niet op hun plaats in hun respectievelijke rollen als Aristoteles Onassis en Jackie Kennedy, maar worden gecompenseerd door de Emmy-winnares Jane Seymour als de vurige Maria Callas en Quinn in de voor hem geknipte rol van Onassis` overdreven vader Socrates. (Quinn speelde jaren eerder een gefantaseerde Aristoteles in THE GREEK TYCOON). Te lange bewerking van het boek van Peter Evans. Oorspronkelijk vertoond in twee delen.