Rich Crater

Acteur

Rich Crater is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Carnal Crimes

1992 | Thriller

Verenigde Staten 1992. Thriller van Alexander Gregory Hippolyte. Met o.a. Linda Carol, Martin Hewitt, Rich Crater, Paula Trickey en Alex Kubik.

Carol is een zich vervelende jonge huisvrouw, die ooit ex- fotomodel was. Ze is een aantrekkelijk ding en getrouwd met een advocaat die een stuk ouder is. Ze ontmoet een fotograaf, die van aparte seksspelletjes houdt. Ze begeeft daardoor op een zeer gevaarlijk pad en raakt betrokken bij chantage, drugs en politieke moord, waardoor haar huwelijk en haar leven bedreigd worden. Werkje van de lopendeband in het erotische thriller-genre naar een scenario van Jon Robert Samsel. Er is zowel een soft- als een hardcore-versie. De lengte van het filmpje varieert met het land, waar hij uitgebracht is en de hoeveelheid beeldjes die er uitgeknipt zijn.

The Antagonists

1991 | Thriller, Drama

Verenigde Staten 1991. Thriller van Rob Cohen. Met o.a. David Andrews, Lauren Holly, Lisa Jane Persky, Brent Jennings en Matt Roth.

Piloot film voor de tv-serie uit de titel, waarin arrogante, maar geslepen advocaat Andrews de degens kruist met pittige vrouwelijke officier van justitie Ward. Een zaakje wegens rijden onder invloed - Bauer is de beklaagde - in een gestolen auto met kostbare juwelen aan boord draait uit op een moordproces. Spanningsloze film zonder al te veel verhaal, waarin het talent van de hoofdrollen tekort wordt gedaan. De fotografie van Roy H. Wagner is overdreven en geforceerd. Scenario van Daniel Pyne.

Fire of passion: Carnal crimes

1991 | Thriller

Verenigde Staten 1991. Thriller van Alexander Gregory Hippolyte. Met o.a. Yvette Stefens, Rich Crater, Linda Carol en Martin Hewitt.

Een voormalig fotomodel leeft in een luxueus isolement, dat haar is opgelegd door haar man, die veel meer waarde hecht aan zijn werk als advocaat dan aan zijn huwelijk. Wanneer ze een fotograaf ontmoet, ontwaakt de honger naar passie in haar. De liefdesaffaire verandert echter al snel in een levensgevaarlijke driehoeksrelatie met een dodelijk spel als inzet. Ze tracht ten koste van alles uit het web van erotiek en moordlust te komen, gesponnen door de mannen waarvan ze dacht dat ze van haar hielden

Canal crimes

1991 | Thriller

Verenigde Staten 1991. Thriller van Gregory Hippolyte. Met o.a. Rich Crater, Linda Carol, Martin Hewitt, Paula Trickey en Alex Kubik.

De echtgenote van een advocaat begint een affaire met een kunstenaar. Deze weet haar over te halen ook met onbekende mannen seks te hebben. Als zij genoeg krijgt van de spelletjes en hem wil dumpen, probeert de kunstenaar haar te chanteren

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rich Crater op televisie komt.

Reageer