Raymond Lee

Regisseur, Acteur, Producer

Raymond Lee is regisseur, acteur en producer.
Er zijn 4 films gevonden.

The East is Red Swordsman III

1993 | Komedie, Romantiek, Actiefilm, Fantasy, Historische film

Hongkong SAR van China 1993. Komedie van Ching Siu-Tung en Raymond Lee. Met o.a. Brigitte Lin, Joey Wang, Yu Rong-Guang, Jean Wang en Eddy Ko.

Deel drie van de trilogie, die in 1990 begon. Het verhaal begint, waar het vorige deel SWORDSMAN II (1992) ophield: Koo (Yu Rong-Guang) denkt dat Asia (Brigitte Lin) dood is. Maar de onverschrokken lesbische stijdster is nog springlevend en onoverwinnelijk. Ze komt met een Spaans schip binnen en zij is nog altijd even gracieus als genadeloos. Het ene gevecht volgt op het andere. Koo vervloekt de dag dat hij voor haar charme viel. Absoluut gefundenes fressen voor de genrefans. Het scenario is van Tsui Hark, Roy Szeto en Carbon Cheung. Het camerawerk is van Lau Moon-Tong. Ook bekend als TUNG FONG BAT BAI III, CHINA SWORDSMAN 2, FUNG WAN JOI HEI, DONG FANG BU BAI 2: FENG YUN ZAI QI, EAST IS RED, INVINCIBLE ASIA 2: TURBULENCE AGAIN RISES, TURBULENCE AGAIN RISES, SWORDSMAN III, en SWORDSMAN III: EAST IS RED.

New Dragon Gate Inn

1993 | Actiefilm, Fantasy

Hongkong SAR van China/Taiwan 1993. Actiefilm van Tsui Hark en Li Hui-min. Met o.a. Raymond Lee, Maggie Cheung, Tony Leung Chiu Wai en Lin Qingxia.

Ten tijde van de Chinese Ming Dynastie ligt de ware macht in de handen van de leider van het geheime Dongchang genootschap, die iedereen elimineert die hem in de weg komt. Zelfs zijn eigen kinderen wil hij laten ombrengen, maar deze worden gered door de trouwe lijfwachter van de keizer, met de hulp van een geduchte strijdster. Ze belanden in de beruchte herberg Dragon Gate Inn, waarvan de bloedmooie eigenares zich gespecialiseerd heeft in het verleiden, vermoorden en gaar koken van elke knappe kerel die in haar handen valt. Ze wordt echter verliefd op de lijfwachter en ze staat aan de zijde van beide helden wanneer de strijd op leven en dood losbreekt. Een remake/sequel van DRAGON GATE INN, die in 1967 zowat de hele rage van de kung-fu-film in gang zette. Wie houdt van denderende actie en knap georkestreerde gevechten komt zeker aan zijn trekken. Meer inhoud hoef je niet te verwachten van het scenario van Hark, Su Shuyang en Zhang Tan. Fotografie van Liu Mantang, Huang Yetai en Liu Weiwei. Scope.

Dung fong bat baai 2: fung wan joi hei

1993 | Actiefilm, Romantiek

Hongkong SAR van China 1993. Actiefilm van Ching Siu-Tung en Raymond Lee. Met o.a. Brigitte Lin, Joey Wang, Yu Rong-Guang, Jean Wang en Yuen King-Tan.

TASHet scenario is van Tsui Hark, Roy Szeto en Carbon Cheung. Het camerawerk is van Lau Moon-Tong. Ook bekend als FUNG WAN JOI HEI, DONG FANG BU BAI 2: FENG YUN ZAI QI, EAST IS RED, INVINCIBLE ASIA 2: TURBULENCE AGAIN RISES, SWORDSMAN III, SWORDSMAN III: EAST IS RED, SWORDSMAN III: THE EAST IS RED, THE EAST IS RED SWORDSMAN III.

The Road to Bali

1952 | Muziek, Romantiek, Avonturenfilm, Komedie

Verenigde Staten 1952. Muziek van Hal Walker. Met o.a. Bob Hope, Dorothy Lamour, Bing Crosby, Murvyn Vye en Ralph Moody.

Lach-helden Harold Gridley (Hope) en George Cochran (Crosby) verlaten Sidney aan boord van een oceaanstomer op weg naar het exotische eiland uit de titel. Aan boord lopen zij tegen steenrijke Lalah (Lamour) op, die belaagd wordt door een oplichter, die haar van al haar centjes probeert af te helpen. Uiteraard behoeden ze haar voor dit gevaar, en redden haar en passant nog uit de vleespot van kannibalen, de tentakels van een reuzeninktvis, roofdieren, bloeddorstige vrouwen en andere oerwoudgevaren. Dit is de enige kleurenfilm uit de ROAD-serie. Mooie decors, veel grappen en gastrolletjes van: Humphrey Bogart, Katherine Hepburn, Jerry Lewis, Dean Martin en Jane Russell. Debuut van Carolyn Jones. Scenario van Frank Butler, Hal Kanter en William Morrow. Camerawerk van George Barnes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Raymond Lee op televisie komt.

Reageer