Alla Meschtscherjakowa

Acteur

Alla Meschtscherjakowa is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Rauch

1992 | Romantiek, Historische film, Drama

SU/Duitsland 1992. Romantiek van Ajan Schachmaliewa. Met o.a. Larisa Menschowa, Wladislaw Wetrow, Stanislaw Ljubschin, Aleksandr Romanzow en Oksana Kirjuschtschenko.

Toergenjevs sociaal kritische roman [KL]Rook[KLE] die hij in ballingschap schreef, gaat over de jonge grootgrondbezitter Wetrow die op weg is naar zijn a.s. bruid Kirjuschtschenko. Terwijl deze opwachting maakt, ontmoet hij zijn jeugdliefde Menschowa in Baden-Baden. Ze beminnen elkaar nog steeds vurig. Behorend tot de verarmde adel heeft Menschowa haar stand (en familie) gered door een verstandshuwelijk met de rijke, oude generaal Romanzow. Wetrow wil zijn verloofde laten vallen, maar Menschowa wil niet scheiden. Wetrow trekt zich terug op zijn bezit, en trouwt jaren later met Kirjuschtschenko, die op hem gewacht heeft en hem vergeeft. Onder avontuurlijke omstandigheden gedraaide Russisch-Duitse coproduktie, waar niet direkt iedereen op zat te wachten. Scenario van Natalija Rjasanzewa. Sergej Jurisdizkij verzorgde het camerawerk. Wordt in twee delen uitgezonden.

Ein Regenschirm für Verliebten

1986 | Komedie, Romantiek

SU 1986. Komedie van Rodion Nachapetow. Met o.a. Alexej Batalov, Nijole Oželyte, Vera Michailowski, Wjatscheslaw Jesepow en Igor Nefjodow.

Arts Batalow en zijn vriendin Oželyte genieten van een vakantie aan de Krim, waar ze volledig in hun liefde kunnen opgaan. Op een nacht ontdekken zij twee jonge geliefden in de schuur van het huis waar zij logeren. Zij ontfermen zich over dit stel dat weggelopen blijkt te zijn. Als zij weer terug zijn in de stad is de betovering van de vakantie verbroken en raakt hun liefde in een impasse. Romantische komedie die beide kanten van het beminnen laat zien. Goed spel van de hoofdacteurs. Scenarioschrijver Ramis Fatalijew tekent zijn personages met warme genegenheid, maar laat hen door onbegrip uit elkaar gaan. Knap opgebouwd, maar wellicht iets te conventioneel uitgewerkt. Fotografie van Wladimir Schewzik.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alla Meschtscherjakowa op televisie komt.

Reageer