Toru Tanaka

Acteur

Toru Tanaka is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

3 Ninjas

1992 | Actiefilm, Familiefilm, Avonturenfilm, Komedie

Verenigde Staten 1992. Actiefilm van Jon Turteltaub. Met o.a. Victor Wong, Michael Treanor, Max Elliott Slade, Chad Power en Rand Kingsley.

Treanor, Slade en Power zijn drie broertjes van resp. tien, acht en zes jaar die door opa Wong werden ingewijd in de edele Ninja-kunst. Wanneer grootvader bedreigd wordt door slechte Ninja Kingsley, een ex-leerling, worden de jonge helden gedwongen hem te hulp te schieten. Het magere scenario van Edward Emanuel, naar een story van Kenny Kim, wordt aangevuld met goed gechoreografeerde gevechtsfragmenten, maar het geheel is uitsluitend voer voor kinderen omdat deze debuutfilm van Turtletaub voor volwassenen te spanningsloos is; bovendien roept hij net even te veel herinneringen op aan KARATE KID en HOME ALONE. De jonge acteurs doen hun best, maar het is vooral Wong die enkele opvallende momenten heeft. Achter de camera stonden Richard Michalak en Chris Faloona.

Tax Season

1988 | Komedie, Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Komedie van Tom Law. Met o.a. Fritz Bronner, James Hong, Jana Grant, Toru Tanaka en Dorie Krum.

Wanneer de conservatieve accountant Allen Mills zijn levenswens, het hebben van een eigen bedrijf, in vervulling ziet gaan, had hij zich dat waarschijnlijk toch ietsje anders voorgesteld. Het accountantskantoor dat hij ongezien van de gepensioneerde eigenaar heeft overgenomen, blijkt zich meer met illegale zaken bezig te houden dan met boekhouden. Bovendien bestaat de klantenkring uit zeer kleurrijke figuren. De brave onschuldige accountant krijgt voor het eerst in zijn leven te maken met de macht van het grote geld, belastingfraude en dekmantels voor cocaïnesmokkel. Kortom, het keurige accountantskantoor blijkt een grote puinhoop te zijn

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Toru Tanaka op televisie komt.

Reageer