Eddie Guzelian

Scenarist, Auteur

Eddie Guzelian is scenarist en auteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch

2005 | Animatie, Komedie, Familiefilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 2005. Animatie van Michael LaBash en Anthony Leondis. Met o.a. William J. Caparella, Holliston Coleman, Matt Corboy, Dakota Fanning en Jennifer Hale.

Lilo, Stitch en hun Ohana zijn na hun laatste avontuur net weer tot rust gekomen als er zich een probleem voordoet. Stitch krijgt namelijk een Glitch. Daardoor daalt zijn goedheidsniveau aanzienlijk. En dat heeft toch meer invloed op zijn Ohana dan hij in eerste instantie dacht. Met in de originele Engelstalige versie de stemmen van Dakota Fanning (Lilo), Chris Sanders (Stitch) en Tia Carrere (Nani)

Life Is Ruff

2005 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 2005. Komedie van Charles Haid. Met o.a. Kyle Massey, Kay Panabaker, Mitchel Musso en Carter Jenkins.

Calvin is een dertienjarige stripboekenverzamelaar die alles mee heeft. Op een dag wordt Calvin tijdens het skateboarden achterna gezeten door een veelgeprezen showhond. De eigenaar van de hond overtuigt Calvin ervan dat het hebben van een hond echt niet moeilijk is. Calvin laat zich overtuigen om een hond in huis te nemen. Het enige probleem is dat er maar één hond is die op dat moment beschikbaar is, en dat is Tyko. De hond is een kruising tussen een labrador en een sint-bernard. Bijkomend probleem is dat Tyko meer is dan een gewoon mens aankan.

The Tigger Movie

2000 | Animatie, Avonturenfilm, Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten/Japan 2000. Animatie van Jun Falkenstein. Met o.a. Jim Cunnings, Nikita Hopkins, John Fiedler en Ken Sansom.

Winnie de Poeh heeft al een paar films gehad dus in 2000 was Teigetje aan de beurt. Het leuke van Teigetje is immers dat hij de enige is. Volgens zijn zelfgeschreven lijflied dan. Maar in de film merkt hij dat zijn vrienden Poeh, Iejoor en Knorretje weinig tijd voor hem hebben dus gaat hij op zoek naar soortgenoten. Jonge kinderen begrijpen het Engels niet maar zullen zich prima vermaken met de plaatjes. Vooral het rusteloze springgedrag van Teigetje is makkelijk te begrijpen en te kopiëren.
In de originele, Engelstalige versie met de stemmen van oa Jim Cummings, John Fiedler, Nikita Hopkins en John Hurt (als verteller). In de Nederlandstalige versie als Teigetjes film met de stemmen van oa Kees van Lier, Kick Stokhuizen en Kees Coolen (als verteller).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eddie Guzelian op televisie komt.

Reageer