Stephanie Dunnam

Acteur

Stephanie Dunnam is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

A Thousand Heroes

1992 | Actiefilm, Drama, Thriller

Verenigde Staten 1992. Actiefilm van Lamont Johnson. Met o.a. Charlton Heston, Richard Thomas, James Coburn, Leon Russom en John M. Jackson.

Thomas is coördinator van de Bescherming Bevolking in Sioux City, Iowa. Het stadsbestuur beschouwt de BB als grote geldverkwisting. Als op een vlucht van Denver naar Chicago een DC 10 onklaar raakt, vraagt Commandant Heston toestemming te landen in Sioux City.

Independence

1987 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 1987. Komedie van John Patterson. Met o.a. John Bennett-Perry, Isabella Hoffman, Sandy McPeak, Macon McCalman en Amanda Wyss.

Pilotfilm over een sheriff die vastbesloten is de afslachting van zijn familie te wreken en eigenhandig de grensplaats te bewaken die hij getemd heeft. Originele elementen zoals overlappende dialogen, een springerige montage en een mengeling van komedie en drama - precies de dingen die we kennen van Michael Kozolls vroegere tv-serie Hill Street Blues. Scenario van Gordon Dawson.

Mistral's Daughter

1984 | Drama

Verenigde Staten 1984. Drama van Douglas Hickox en Kevin Connor. Met o.a. Stefanie Powers, Lee Remick, Robert Urich, Timothy Dalton en Stéphane Audran.

Mini-serie in drie delen. Het onstuimige leven van de schilder Julien Mistral (Keach), zijn liefde voor een model (Powers) en zijn huwelijk met een dominerende vrouw (Remick), en daarnaast hoe het verder gaat met de avonturen van het model in Amerika. Dat alles naar het boek van Judith Krantz wier echtgenoot, Steve, de serie produceerde. De verfilming start aanvankelijk zeer goed, maar verwatert tegen het eind door te veel dialoog. Het geheel kostte desondanks wel 15 miljoen dollar. De liefhebbers van romantische drama's komen echter wel aan hun trekken.

Killer Dog

1974 | Horror

Verenigde Staten 1974. Horror van Peter Wittman. Met o.a. Yvonne DeCarlo, Stephanie Dunnam, David Cullinane, Glenn Kezer en Ron Jackson.

In deze meer dan slaapverwekkende horror/black magic-film komt de actie zo traag op gang, dat de climax van de laatste minuten resulteert in een volledige anti-climax. DeCarlo, ooit mooi, slank en sexy, ploegt zich als een slagschip door het beeld, terwijl zij een Rottweiler (Greta) manipuleert van 'schoothondje' tot het verscheurende en dodende beest. Wie op de waardering let, is gewaarschuwd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stephanie Dunnam op televisie komt.

Reageer