Beverly Sebastian

Regisseur, Scenarist

Beverly Sebastian is regisseur en scenarist.
Er zijn 10 films gevonden.

Running Cool

1993 | Actiefilm

Verenigde Staten 1993. Actiefilm van Ferd Sebastian en Beverly Sebastian. Met o.a. Andrew Divoff, Tracy Sebastian, Deedee Pfeiffer, Paul Gleason en Arlen Dean Snyder.

Seminole County, Florida. Projectontwikkelaar Gleason heeft zijn oog laten vallen op een stuk grond waar enkele bikers, Wild Angels zich genesteld hebben. Ze zijn niet van plan op te rotten, temeer de bestemming die Gleason eraan geeft, niet erg milieu- vriendelijk is. De eigenaar van de grond zit echter met een enorme belastingsschuld. De Angels kunnen niets beters bedenken dan `collega`s` uit te nodigen voor een happening. Zo komen ze aan het benodigde geld en trappen en passant nog lol ook. Een verschrikkelijke simplistische film waarin de bikers (die op echte Hell's Angels lijken!) de 'goeden' zijn en de stedelingen de 'slechten'. Naar het einde toe wordt het ronduit belachelijk. De ruige motorrijders komen op voor het milieu. Men had waarschijnlijk de zaak van het natuurbehoud het beste gediend als deze film nooit gemaakt was. Ferd en Beverly Sebastian schreven het scenario en Ferd trad bovendien nog op als cameraman. Dolby Stereo.

American Angels

1989 | Actiefilm, Sportfilm, Documentaire

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Ferd Sebastian en Beverly Sebastian. Met o.a. Tray Loren, Jan McKenzie, Mimi Lesseos, Trudy Adams en Patricia Cavoti.

The American Angels zijn voor het vrouwenworstelen in de V.S. wat de Harlem Globetrotters voor het basket zijn: het absolute demonstratieteam. Sexy glimmende vrouwenlichamen in min of meer epische documentaire met Loren als zelfverzekerde manager en McKenzie als nieuwkomer die vastbesloten is kost wat kost de top te bereiken. Met veel gekreun en hard gebons, vaak in slow motion, maken de meiden kennis met het vilt. Anderhalf uur is te lang. Veel te lang. Scenario van Ben, Beverly C. en Ferd Sebastian. Ook bekend als BAPTISM OF BLOOD.

Gator bait II - Cajun justice

1988 | Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Ferd Sebastian en Beverly Sebastian. Met o.a. Paul Muzzcat, Tray Loren en Jan MacKenzie.

The American Angels zijn voor het vrouwenworstelen in de V.S. wat de Harlem Globetrotters voor het basket zijn: het absolute demonstratieteam. Sexy glimmende vrouwenlichamen in min of meer epische documentaire met Loren als zelfverzekerde manager en McKenzie als nieuwkomer die vastbesloten is kost wat kost de top te bereiken. Met veel gekreun en hard gebons, vaak in slow motion, maken de meiden kennis met het vilt. Anderhalf uur is te lang. Veel te lang. Scenario van Ben, Beverly C. en Ferd Sebastian. Ook bekend als BAPTISM OF BLOOD.

Gator Bait II: Cajun Justice

1988 | Thriller, Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Thriller van Ferd Sebastian en Beverly Sebastian. Met o.a. Jan MacKenzie, Tray Loren, Brad Kepnick, Paul Muzzcat en Reyn Hubbard.

Het meer dan magere vervolg op GATOR BAIT uit 1976 begint aardig met een Cajun-bruiloft in Louisiana maar glijdt snel af als een stelletje vrijbuiters de bruid komt verkrachten. Loren speelt een figuur die in de eerste film geen tong had, maar die hier maar al te goed gebekt is.

Rocktober Blood

1984 | Horror, Thriller, Muziek

Verenigde Staten 1984. Horror van Beverly Sebastian. Met o.a. Tray Loren, Donna Scoggins, Cana Cockrell, Rene Hubbard en Ben Sebastian.

Een geheimzinnige killer achtervolgt een popster in deze bespottelijke poging om horror en rock and roll te vermengen. Van het begin tot het eind een belachelijk verhaal, zelfs de aftiteling is dwaas. Er zit één redelijk liedje in.

On The Air Live With Captain Midnight

1979 | Thriller

Verenigde Staten 1979. Thriller van Ferd Sebastian en Beverly Sebastian. Met o.a. Tracy Sebastian, John Ireland, Dena Dietrich, Ted Gehring en Mia Kovacs.

Een jonge mislukkeling vindt zijn levensbestemming: als opstandige discjockey en etherpiraat, zijn uitzendingen verzorgend vanuit een omgebouwde bestelwagen. Ook bekend als CAPTAIN MIDNIGHT.

Delta Fox

1977 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1977. Avonturenfilm van Ferd Sebastian en Beverly Sebastian. Met o.a. Richard Lynch, Priscilla Barnes, Stuart Whitman, John Ireland en Richard Jaeckel.

Weinig bijzonder actie-achtervolgingswerkje, waarin een smokkelaar vlucht van Miami naar Los Angeles.

Flash and the Firecat

1975 | Misdaad

Verenigde Staten 1975. Misdaad van Ferd Sebastian en Beverly Sebastian. Met o.a. Roger Davis, Tricia Sembera, Dub Taylor, Richard Kiel en Joan Shawlee.

Overvallers duo Bonnie en Clyde slaan hun laatste slag. Het enige bijzondere aan deze film is het gebruik van duinbuggy's als vervoermiddel.

Gator Bait

1974 | Thriller, Actiefilm, Erotiek

Verenigde Staten 1974. Thriller van Ferd Sebastian en Beverly Sebastian. Met o.a. Claudia Jennings, Sam Gilman, Doug Dirkson, Clyde Ventura en Bill Thurman.

De oogverblindende Jennings (ex Play Mate van Playboy) is een wilde kat uit de bayous, die vals beschuldigd wordt van moord. Dat had men niet moeten doen, want ze mept op een ongelooflijke manier terug naar haar achtervolgers. Een prent over verkrachting en wraak, gefilmd temidden van hete en vochtige moerassen in de monding van de Mississippi. In zijn soort een klassiek werkje, maar wie zou er nou op dit soort films vol onnodig geweld zitten te wachten? Kennelijk zijn er genoeg mensen, die van dit ziekelijke gedoe houden, want er kwam een vervolg.

The Single Girls

1973 | Thriller, Komedie

Verenigde Staten 1973. Thriller van Ferd Sebastian en Beverly Sebastian. Met o.a. Claudia Jennings, Jean Marie Ingels, Joan Prather, Cheri Howell en Greg Mullavey.

Een aantrekkelijke B-film, een thriller over een psychotische moordenaar die een Caraïbisch toeristenoord teistert. Gelukkig meer seks en komedie dan geweld.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Beverly Sebastian op televisie komt.

Reageer