Luis Sandrini is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

En mi casa mando yo

1968 | Komedie

Argentinië 1968. Komedie van Fernando Ayala. Met o.a. Luis Sandrini, Malvina Pastorino, Cristina del Valle, Oscar Orlegui en Eva Franco.

Een sentimentele familiekomedie over de confrontatie tussen een vader en zijn vrouw en kinderen. Tengevolge van triviale problemen staat het echtpaar op het punt te gaan scheiden, maar door uiteindelijke tolerantie en begrip herenigt de familie zich en deelt de vader weer de bevelen uit, terwijl zijn vrouw en kinderen gehoorzamen.

Y el cuerpo sigue aguantando

1965 | Komedie

Spanje/Argentinië 1965. Komedie van León Klimowsky. Met o.a. Luis Sandrini, Silvia Solar, Trini Alonso en Juan Riquelme.

Een Argentijn wordt beetgenomen door een paar oplichters. Als hij in Madrid aankomt, zit hij zonder geld, maar zijn situatie verandert onmiddelijk als hij een extravagante beschermer tegenkomt. Zo primitief als van Klimowsky te verwachten is.

Las Mujeres los prefieren tontos

1965 | Komedie

Argentinië/Spanje 1965. Komedie van Luis Saslawsky. Met o.a. Luis Sandrini, Ana María Campoy en Manuel Benito Sabatini.

Samen met haar minnaar probeert een getrouwde vrouw haar echtgenoot te doden. Zeer middelmatig, kenmerkend voor de decadentie van de Argentijnse komiek Luis Sandrini.

Maldición gitana

1953 | Komedie, Fantasy

Spanje 1953. Komedie van Jerónimo Mihura. Met o.a. Luis Sandrini, Elena Espejo, Julia Caba Alba en Eduardo Sandrini.

Een ongelukkige violist, die voor de tweede keer getrouwd is, krijgt voortdurend bezoek van het spook van zijn eerste schoonmoeder. Een van de Spaanse films waarin de destijds beroemde Zuidamerikaanse komiek Sandrini de hoofrol speelde. Echt een curieuze film; de regisseur zou alsnog méér waardering moeten verdienen.

El Seductor de Granada

1953 | Romantiek

Spanje 1953. Romantiek van Lucas Demare. Met o.a. Luis Sandrini, Malvina Pastorino, Rubén Rojo en Félix Dafauce.

De driehoeksverhouding tussen een Argentijnse cowboy, de zuster van zijn baas en een jonge Spanjaard. Zonder enig belang.

El Embajador

1949 | Komedie

Mexico 1949. Komedie van Tito Davison. Met o.a. Luis Sandrini, Roberto Soto en Alicia Caro.

De ambassadeur is ziek, dus draagt hij een van zijn ondergeschikten op uit zijn naam een redevoering voor te lezen op een conferentie. De Chileense regisseur Davison maakte er een leuke, spontane komedie van.

El Baño de Afrodita

1949 | Komedie

Mexico 1949. Komedie van Tito Davison. Met o.a. Luis Sandrini, Rosario Granados en Beatriz Ramos.

Door een misverstand wordt een leraar literatuur verward met een beroemde schrijver van erotische romans. Deze geestige, goed gemaakte film is gebaseerd op La Cura van Mu[KA5]noz Seca.

Olé, torero!

1948 | Komedie

Spanje 1948. Komedie van Benito Perojo. Met o.a. Luis Sandrini, Paquita Rico, Manolo Morán, Guillermo Marín en José Nieto.

De vriendschap tussen een Argentijnse taxichauffeur en een Spaanse stierenvechter leidt tot een film met een louter traditioneel karakter, niet van wezenlijk belang.

Yo soy tu padre

1947 | Komedie

Mexico 1947. Komedie van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Luis Sandrini, Blanca de Castejón en Manuel Fábregas.

Een dichter geeft zich uit voor de vader van een student met de bedoeling laatstgenoemde met zijn verloofde te laten trouwen. De film is van wel zeer laag allooi.

El Ladrón

1947 | Komedie, Drama

Mexico 1947. Komedie van Julio Bracho. Met o.a. Luis Sandrini, Domingo Soler en Elsa Aguirre.

Een bankbediende steelt een biljet van 10.000 pesos en schenkt het aan een weeshuis. Men komt er daar echter achter dat het geld gestolen is. Deze belachelijke komedie heeft weinig opzien gebaard.

La Vida íntima de Marco Antonio y Cleopatra

1946 |

Mexico 1946. Roberto Gavaldón. Met o.a. Luis Sandrini, María Antonieta Pons en José Baviera.

Een historische parodie op de liefde tussen Marcus Antonius en Cleopatra. Zo'n grove film wordt maar zelden vertoond.