Sara Lezana

Acteur

Sara Lezana is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

El Caminante

1979 | Fantasy, Erotiek

Spanje 1979. Fantasy van Jacinto Molina. Met o.a. Paul Naschy, Blanca Estrada, Sara Lezana en David Rocha.

De duivel die een menselijke gedaante heeft aangenomen, houdt zich bezig met het onderzoeken van de seksuele geneugten uit de Middeleeuwen. Het is een beledigend erotisch knoeiwerk, dat kenmerkend is voor de belachelijke zelfverheerlijking van Paul Naschy en Jacinto Molina.

La Sombra de un recuerdo

1978 | Misdaad, Erotiek

Spanje 1978. Misdaad van José Antonio Barrero. Met o.a. Manuel Tejada, Sara Lezana, Mirta Miller en Taida Urruzola.

Een psychopaat doodt de tijd met het verkrachten en vermoorden van mooie vrouwen. Waardeloos.

Donde hay patrón

1978 | Komedie, Musical

Spanje 1978. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Manolo Escobar, Sara Lezana, Manolo Gómez Bur en Alvaro de Luna.

Een zeeman is amateur-zanger. Het succes van Escobar behoorde al tot het verleden en zijn oude getrouwen kwamen de film niet eens zien.

Uno del millón de muertos

1976 | Oorlogsfilm

Spanje 1976. Oorlogsfilm van Andrés Velasco. Met o.a. Sara Lezana, Antonio Mayans, Florinda Chico, José Nieto en Ricardo Palacios.

Aan het begin van de Spaanse burgeroorlog maakt een jonge en knappe non een serie tegenslagen door. Dit melodrama is van een regisseur die maar weinig films op zijn naam heeft staan.

La Carmen

1975 | Drama, Erotiek

Spanje 1975. Drama van Julio Diamante. Met o.a. Sara Lezana, Julián Mateos, Rafael de Córdova en Palomo Linares.

De zoveelste, terecht onopgemerkt gebleven, verfilming van de Carmen van Merimée.

Cuando los niños vienen de Marsella

1974 | Komedie, Musical

Spanje 1974. Komedie van José Luis Saenz de Heredia. Met o.a. Manolo Escobar, Sara Lezana, Tina Sáinz en Antonio Garisa.

Een oplichter die dol is op zingen, slaagt er tenslotte in een eerlijk man te worden. Een film over de decadentie van het vroegere muziekidool Manolo Escobar.

Casa manchada

1974 | Drama

Spanje 1974. Drama van José Antonio Nieves Conde. Met o.a. Stephen Boyd, Sara Lezana, Jorge Rigaud en Carmen de la Maza.

De liefdesgeschiedenis van een paar in het naoorlogse Spanje. Het is een slechte film van een regisseur met een interessant verleden.

La Busca

1966 | Drama

Spanje 1966. Drama van Angelino Fons. Met o.a. Jacques Perrin, Emma Penella, Sara Lezana, Daniel Martín en Hugo Blanco.

De film vertelt de wederwaardigheden van een jonge man uit de provincie in het Madrid van 1900. Een oprechte film maar enorm traag en met een zeer middelmatige bezetting. De eerste produktie van Angelino Fons naar de roman van Pío Baroja.

L' Ultimo dei Mohicani

1965 | Western

Italië/Spanje 1965. Western van Matteo Cano. Met o.a. Jack Taylor, Barbara Loy, Paul Muller, Sara Lezana en Jose Manuel Martin.

Alain Baudry en Vinicio Marinucci bewerkten de roman The Last of the Mohicans van James Fenimore Cooper met Taylor als Hawkeye, Daniel Martin als Uncas en Marco als Chingachgook. Het overbekende verhaal wordt op routineuze wijze gebracht zonder enige opwinding.

Joaquin Murrieta

1965 | Western

Spanje 1965. Western van George Sherman. Met o.a. Jeffrey Hunter, Arthur Kennedy, Diana Lorys, Sara Lezana en Roberto Canardiel.

Dit is het verhaal van de legendarische Mexicaanse bandiet die opereerde in Californië rond 1850. Kundig gemaakt door de westernspecialist Sherman, met Hunter als goede hoofdrolvertolker. James O'Hanlon was de scenario-schrijver.

El Filo del miedo

1964 | Mysterie

Spanje 1964. Mysterie van Jaime Jesús Balcázar. Met o.a. Yelena Samarina, Sara Lezana, Carlos Lemos en Fernando Cebrián.

In een huis op het platteland verdwijnt op mysterieuze wijze de vader van het gezin. Een conventionele film, die wordt gedragen door de persoonlijkheid van de acteurs.

El Extraño viaje

1964 | Komedie, Misdaad

Spanje 1964. Komedie van Fernando Fernán-Gómez. Met o.a. Carlos Larrañaga, Lina Canalejas, Tota Alba, Rafaela Aparicio en Jesús Franco.

In een Spaans dorpje wordt een onderzoek gedaan naar de mysterieuze dood van een oude vrouw. Geïnspireerd op een idee van Berlanga. Een tragikomische harde detectivefilm met gevoel voor details, die een indringend beeld geeft van de Spaanse werkelijkheid uit die tijd, en waarin op perfecte wijze een typisch soort Spaanse humor zit verwerkt: de absurditeit.

Los Tarantos

1963 | Musical, Drama

Spanje 1963. Musical van Francisco Rovira Beleta. Met o.a. Sara Lezana, Daniel Martín, Carmen Amaya, Antonio Prieto en Antonio Gades.

De zoon van een zigeneurfamilie wordt verliefd op de dochter van een concurrerende clan. Een film in de trant van EL AMOR BRUJO, die in cinematografisch opzicht niet zo geslaagd is. Scenario van Francesco Rovira-Beleta en Alfredo Mañas. Camerawerk van Massimo Dallamano.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sara Lezana op televisie komt.

Reageer