Hannah Spearritt

Acteur

Hannah Spearritt is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Goob

2014 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2014. Drama van Guy Myhill. Met o.a. Liam Walpole, Marama Corlett, Sienna Guillory, Sean Harris en Hannah Spearritt.

Norfolk. Elke zomer helpt Goob zijn moeder in haar chauffeurscafé en bij de oogst op de pompoenvelden in de buurt. Het bevalt hem maar matig wanneer zijn moeder zich begint te interesseren voor autoraces. De komst van de pompoenplukster Eva verandert zijn kijk op het leven.

Agent Cody Banks 2: Destination London

2004 | Actiefilm, Jeugdfilm

Verenigde Staten 2004. Actiefilm van Kevin Allen. Met o.a. Frankie Muniz, Anthony Anderson, Hannah Spearritt, Cynthia Stevenson en Daniel Roebuck.

Vlak na de aanslagen van 11 september was Hollywood terughoudend met heroïsche spionage- en/of oorlogsfilms. Kinderlijke spionagefilms konden juist wel, zoals de Agent Cody Banks-films met kindster Frankie Muniz, de jongen die op de Nederlandse buis verscheen in de populaire serie Malcolm in the Middle. In de eerste aflevering van Agent Cody Banks, werd de 15-jarige jongeling op een zomerkamp stiekem opgeleid tot geheim agent. In deel twee moet de puberale kindsoldaat in Engeland zien te voorkomen dat een Amerikaanse dubbelspion de wereldmacht grijpt. De sporadische humor gaat vooral ten koste van alles wat niet Amerikaans is.

S Club Seeing Double

2003 | Komedie, Drama, Muziek

Verenigd Koninkrijk/Spanje 2003. Komedie van Nigel Dick. Met o.a. Rachel Stevens, Jon Lee, Hannah Spearritt, Bradley Mcintosh en Tina Barrett.

Rachel, Hannah, Jon, Tina, Bradley en Jo vormen de internationale popgroep S Club. Nadat de groep bij hun manager heeft geklaagd over het zware leven dat ze leiden, blijkt dat de concerttour is vervolgd met andere leden dan zij zelf. Al snel ontdekken ze dat iemand bezig is met het klonen van popidolen en daar moeten ze een stokje voor zien te steken.

The Inspector Pitt Mysteries: The Cater Street Hangman

1998 | Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1998. Mysterie van Sarah Hellings en Sarah Hell. Met o.a. Eoin McCarthy, Keeley Hawes, Peter Egan, John Castle en Richard Lintern.

De piloot-aflevering voor de serie uit de titel. De handeling vindt plaats in Londen tijdens koningin Victoria (1837-1901), een vreedzaam, glorieus tijdperk dat gekenmerkt werd o.a. door seksuele onderdrukking en Jack The Ripper. Een seriemoordenaar maakt de Britse hoofdstad onveilig, maar in plaats van hoeren (Jack!), wurgt hij jonge godvrezende vrouwen. Een zekere inspecteur Pitt (McCarthy) onderzoekt de moorden, waarvan het terrein zich algauw beperkt tot de straat uit de titel met het herenhuis van Edward Ellison (Egan) als centrum. Pitt wordt verliefd op Ellisons spirituele dochter Charlotte (Hawes). Pitt heeft de keuze uit een aantal potentiële verdachten: een vette chef-kok met een gouden hartje, de passagier van een duistere koets getrokken door een span zwarte hengsten of een geheimzinnige arts uit India, die de godin van de Vernietiging aanbidt, of een onbekende. Kortom een wie-is-de-dader in een pluche Victoriaanse sfeer, gemarkeerd door veelvuldig hondengeblaf en bekrompen puritanisme. Het verhaal is van Anne Perry en het scenario is van T.R. Rowan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hannah Spearritt op televisie komt.

Reageer