David Peterson

Acteur

David Peterson is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Grey Fox

1982 | Avonturenfilm, Misdaad, Drama, Western

Canada 1982. Avonturenfilm van Phillip Borsos. Met o.a. Richard Farnsworth, Jackie Burroughs, Wayne Robson, Ken Pogue en Timothy Webber.

Farnsworth heeft 33 jaar opgeknapt voor de overval op een postkoets. Eenmaal vrij, ontdekt hij dat zijn oude wereld volledig is veranderd in een moderne maatschappij. Hij gaat naar zijn zuster, die hem onderdak biedt, maar diens echtgenoot is hem liever kwijt dan rijk. Dat verblijf en de poging om op een eerlijke manier geld te verdienen mislukken. Hij besluit met gecharterde hulp zijn oude overvallerswerk weer op te nemen. Hij concentreert zich - geheel met de tijd meegaand - op de spoorwegen. Na een start met wat pech sleept hij toch een aardige buit in de wacht, en trekt zich terug in een slaperig mijnstadje, waar hij verliefd wordt op een roodharige, potige vrouw (Burroughs) die hem op het rechte pad wil brengen. Hij wil echter nog één keer de jackpot binnenhalen voordat hij definitief naar het Zuiden van de V.S. verdwijnt - dat loopt natuurlijk fout, en hij komt weer in de bajes terecht. Een onderhoudende film met goede scènes; de kameraadschap blijft je bij. Meervoudig bekroond.

Skip Tracer

1977 | Drama

Canada 1977. Drama van Zale R. Dalen. Met o.a. David Peterson, John Lazarus, Mark Archeson, Rudy Szabo en Mike Grigg.

De titel slaat op de medewerkers van een financieringmaatschappij, die bij de klanten de op huurkoop betrokken goederen komen weghalen als een ze met de termijnbetalingen achterstand hebben opgelopen. Het sterke scenario is van de 28-jarige regisseur Dalen die deze film met een volledig geloofwaardige rolverdeling werd voor slechts $ 145.000 draaide. Niet te missen als hij wordt uitgezonden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Peterson op televisie komt.

Reageer