Jerry Ross

Regisseur, Acteur, Componist

Jerry Ross is regisseur, acteur en componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Bodies in Heat

1983 | Erotiek

Verenigde Staten 1983. Erotiek van Jerry Ross. Met o.a. Annette Haven, Lisa DeLeeuw, Herschel Savage en Eric Edwards.

In deze pornoversie van BODY HEAT is Savage een corrupte smeris die alles neukt wat een rok draagt. Haven geeft zelfs de indruk het gewip best aangenaam te vinden. Gesitueerd in het Newyorkse milieu van prostituées.

Giù le mani...carogna!

1971 | Western

Italië 1971. Western van Demofilo Fidani. Met o.a. Hunt Powers, Gordon Mitchell, Dean Strafford, Jerry Ross en Dennis Colt.

Een premiejager vertelt over zijn belevenissen. Niets anders dan een aan elkaar geregen schietpartij waarin niemand weet waarom. Fidani is vanzelfsprekend ook weer zijn eigen scenario- schrijver - en hij kan noch schrijven noch regisseren. Onder diverse schuilnamen smijt hij zijn pulpfilms op de markt.

Black Killer

1970 | Western

Italië 1970. Western van Carlo Croccolo. Met o.a. Klaus Kinski, Fred Robsahm, Antonio Cantafora, Marina Mulligan en Paul Craine.

Een man arriveert in Tombstone om zijn verdwenen broer te zoeken en weet als eerste het schrikbewind van een stel corrupte broers te trotseren, dankzij de hulp van een squaw en een nep-advocaat. Hij brengt het zelfs tot sheriff, maar vertrekt uiteindelijk weer mèt de poet. Een matige spaghetti-western. Croccolo regisseerde als Lucky Moore.

The Pajama Game

1957 | Musical

Verenigde Staten 1957. Musical van George Abbott en Stanley Donen. Met o.a. Doris Day, John Raitt, Carol Haney, Eddie Foy Jr. en Barbara Nichols.

Een kolossale filmversie van de Broadwaymusical, met een verrukkelijke Day als voorzitster van het klachtencomité van een fabriek en Raitt als ploegbaas. Liedjes van Richard Adler en Jerry Ross.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jerry Ross op televisie komt.

Reageer