Tom Marolda

Componist

Tom Marolda is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Posed for Murder

1989 | Horror

Verenigde Staten 1989. Horror van Brian Thomas Jones. Met o.a. Charlotte J. Helmkamp, Carl Fury, Rick Gianasi, William Beckwith en April Bundy.

Helmkamp, die onder de naam Charlotte Kemp poseerde voor het tijdschrift Playboy, is goed op haar plaats als een pin- upgirl die door een maniak wordt achternagezeten. Te laat wordt er overgeschakeld naar een zwakke parodie op de goedkope horrorfilms, wanneer de heldin een rol verwerft in Meatcleavers From Mars. Scenario van John A. Gallagher en Chuck Dickenson. Ook bekend als OBSESSED.

Glitch!

1988 | Komedie

Verenigde Staten 1988. Komedie van Nico Mastorakis. Met o.a. Will Egan, Steve Donmeyer, Julia Nickson, Ji-Tu Cumbuka en Fernando Garzon.

Een verschrikkelijke klucht der verwisselingen die aangeknaagd is door de tands des tijds over twee onnozele inbrekers, Todd (Egan) en Bo (Donmyer) die de villa van filmregisseur Julius Lazar (Gautier) binnendringen. Hoewel Lazar en zijn vriendin (Carr) niet aanwezig zijn, is het in de villa een drukte van jewelste en wordt ons duo aangezien voor Lazar en zijn assistent. Daarop besluit het tweetal een casting party te geven voor een nieuwe film. Het wordt een groot feest aan de rand van het zwembad met leuke starlets en Todd wordt verliefd op Michelle (Nickson). Dan duiken natuurlijk de verkeerde lui op, waaronder Dubois (Lange) een mafioso die nog geld te vorderen heeft van Lazar. Veel gooi- en smijtwerk en vooral flauwe leut. Alles is zo voorspelbaar als het invallen van de avond en het opkomen van de zon. Het cliché-scenario is van regisseur Mastorakis. Het camerawerk is van Peter C. Jensen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tom Marolda op televisie komt.

Reageer