Ned Hourani is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Eternal Fist

1992 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten/Filipijnen 1992. Sciencefiction van Irvin Johnson. Met o.a. Dale 'Apollo' Cook, Cynthia Khan, Gregg Douglass, James Gaines en Mike Monty.

Na een kernexplosie wordt de wereld bevolkt door barbaarse kickboksers. Bovendien zijn de dialogen slecht. De zogenaamde held is een krijger, die Amp heet, getraind in de oosterse vechtsport. Hij trekt door het onbewoonde gebied tot hij de dood vindt bij een laatste, beestachtige vechtpartij met aartsrivaal Mainframe. Een actiefilm, bestaande uit verschrikkelijke rommel. Ook bekend als FIST OF STEEL.

Bloodfist II

1991 | Actiefilm

Verenigde Staten/Filipijnen 1991. Actiefilm van Andy Blumenthal. Met o.a. Don 'The Dragon' Wilson, Joe Mari Avellana, James Warring, Richard Hill en Rina Reyes.

Het vervolg op BLOODFIST is in ieder opzicht beter dan het origineel. Het staat er dan ook los van, al speelt Wilson dezelfde figuur. Hij wordt, met enkele kickboks-kameraden, gebruikt in een smerig experiment, waarbij ze het moeten opnemen tegen vechtersbazen die volgepompt zijn met super-steroïden. Veel geweld en eigenlijk alleen leuk voor de liefhebbers van kickboksen, maar in z'n soort niet slecht. De vechtscènes stellen in ieder geval niet teleur.

Sudden Thunder

1990 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1990. Misdaad van David Hunt. Met o.a. Andrea Lamatsch, Edward Burnett, Jeff Griffith, Mike Monty en Ned Hourani.

Lamatsch, met haar Oosteuropese accent, slaat op hilarische wijze de plank mis als de sexy, misdaadbestrijdster, de dochter van een sheriff uit een onbenullig gehucht. Maar dat zorgt in ieder geval nog voor wat onbedoeld gelach in een armzalig verhaal over het gevecht dat zij en een paar partners voeren tegen de plaatselijke drugsdealers. Het scenario is van Steve Rogers; camerawerk van Arnold Alvaro.

Bloodfist

1989 | Actiefilm

Verenigde Staten/Filipijnen 1989. Actiefilm van Terence H. Winkless en Terence Winkless. Met o.a. Don 'The Dragon' Wilson, Riley Bowman, Joe Mari Avellena, Kris Aguilar en Rob Kamen.

Kickboks-kampioen Wilson neemt het op tegen een hele school woeste vechtersbazen, uit wraak voor de dood van zijn broer. Een al honderd keer vertoond en zeer voorspelbaar verhaal, behoorlijk stom, met hier en daar een spannende scène. Wilson, Kaman, Blanks en Aguilar zijn ook in het dagelijks leven experts in de Oosterse vechtsport.

Black cobra 2

1989 | Misdaad, Actiefilm

Italië 1989. Misdaad van Stelvio Massi. Met o.a. Fred Williamson, Nicholas Hammond, Emma Hoagland, Oscar Daniels en Ned Hourani.

Williamson, een politieman uit Chicago, wordt in het kader van een uitwisselingsprogramma van Interpol naar Manila gestuurd, waar hij met een collega achter terroristen aangaat, die later de zoon van zijn collega en een vrouw ontvoeren. Tamme actiescenes. De hele film is trouwens weinig opwindend. Armoedig wat betreft produktie en spel. Regisseur Massi opereert wijselijkerwijs onder het pseudoniem Den Edwards.